ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαΐνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες). Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία.
Η εξέταση είναι θετική στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το popaganda.gr, ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζακ Κωστόπουλος: 37 πανεπιστημιακοί καταδικάζουν τις «ρατσιστικές και ομοφοβικές θέσεις»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συγκλονιστική επιστολή της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα-Τι ζητά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Δεν έχει ληφθεί απόφαση για τον χώρο διεξαγωγής των ειρηνευτικών συνομιλιών
- Κυρ. Μητσοτάκης: Επίσκεψη του στο υπουργείο υγείας
- Διαδικτυακή δημοπρασία από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα – Τι βγάζει στο σφυρί
- Άκης Σκέρτσος: Οι επιδόσεις της Ελλάδας στο κράτος δικαίου αναγνωρίζονται από διεθνείς οργανισμούς
