• Top Stories

    Χρήστος Σπίρτζης: Ρωτήστε το ΠΑΣΟΚ για τον πατέρα Καλογρίτσα. Εγώ γνωρίζω τον γιο του

    Χρήστος Σπίρτζης.

    Χρήστος Σπίρτζης


    Ο υπουργός Υποδομών, κ. Χρήστος Σπίρτζης, απάντησε ενώπιον της Βουλής στην κριτική που του ασκεί η αντιπολίτευση για τις σχέσεις του με την οικογένεια Καλογρίτσα και υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι “Για να μην τα μπερδεύετε εγώ με τον γιο Καλογρίτσα έχω σχέση. Γι’ αυτόν να σας πω ό,τι θέλετε. Για τον πατέρα όμως να ρωτήσετε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Φιλικότατες σχέσεις είχαν μαζί του επί δεκαετίες”.

    Πιο πριν ο κ. Γιάννης Κουτσούκος, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είχε επιτεθεί στον υπουργό αναφορικά με την εξέλιξη του έργου Πάτρα – Πύργος. Ο κ. Κουτσούκος είπε σε έντονο ύφος ότι: “Πρέπει να αποδείξετε ότι δεν κόψατε το δρόμο για να τα πάρουν κάποιοι δικοί σας. Ήδη οι τρεις πρώτες δημοπρασίες δόθηκαν σε γνωστό εργολάβο, κουμπάρο και δικό σας και διακινητή, όπως λέει ο κ. Καμμένος, μαύρου χρήματος”.

    Από τα πυρά του κ. Σπίρτζη δεν ξέφυγε ούτε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ. Ο υπουργός Υποδομών ξεσπάθωσε υπερασπιζόμενος τον εαυτό του λέγοντας ότι “Όση λάσπη και να ρίχνει ο ΣΚΑΪ, όσοι θέλουν να υπηρετήσουν το παλιό τρίγωνο της διαπλοκής εμάς δεν μπορούν να μας πλήξουν. Και είμαι και φαίνομαι τίμιος”.

    Στην ίδια λογική κινήθηκε και η απάντησή του στον κ. Βασίλη Κόκκαλη, βουλευτή των ΑΝΕΛ, σχετικά με τη Digea. Ο κ. Σπίρτζης τόνισε χαρακτηριστικά πως “Είμαστε έτοιμοι για τη διόρθωση του χάρτη συχνοτήτων που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση. Θα διορθώσουμε την υπουργική απόφαση που έβγαλε η προηγούμενη κυβέρνηση. Μεγάλη ικανοποίηση που μας βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ οι συγκεκριμένοι. Ας μας βρίζουν όσο θέλουν. Η υπόθεση της Digea θα απασχολήσει τις δικαστικές αίθουσες. Όταν ολοκληρώσει ο εισαγγελέας την έρευνα που κάνει θα πράξει και το υπουργείο αυτά που πρέπει”.

    Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζεται ότι ο κουμπάρος του υπουργού Υποδομών, κ. Καλογρίτσας, θα είναι τελικά ένας από τους οκτώ που θα διεκδικήσουν τις τηλεοπτικές άδειες στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 30/8/2016, καθώς η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης (ΓΓΕΕ) αποφάσισε να δεχθεί την εκπρόθεσμη εγγυητική επιστολή των τριών εκατ. ευρώ που κατέθεσε η πλευρά Καλογρίτσα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/okto-ipopsifii-gia-tis-tileoptikes-adies-oristika-ektos-o-vrionis/70067

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/pios-ine-o-panos-lazaratos-pou-echi-kani-ano-kato-ton-diagonismo-gia-tis-adies/69904

     



    ΣΧΟΛΙΑ