ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπλακ-άουτ σημειώθηκε το πρωί σε ολόκληρη τη Ρόδο, εξαιτίας βλάβης τόσο στο παλιό όσο και στο νέο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Οι υπεύθυνοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, που παρουσιάστηκε στις 10 το πρωί.
Ιδιοκτήτες σπιτιών και καταστημάτων ζητούν να μάθουν πότε θα επιστρέψει η κανονικότητα. Στο νησί δεν λειτουργούν ούτε τα τηλέφωνα και επικρατεί αναστάτωση.
Εκτός λειτουργίας και όλα τα φανάρια με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία να υπάρχουν κυκλοφοριακά προβλήματα.
Τα συνεργεία της Ρόδου βρίσκονται επί ποδός και εκτιμούν ότι μέσα στις επόμενες ώρες το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι λέει ο ΔΕΔΔΗΕ για το μπλακ άουτ στην Ύδρα – Πότε θα αποκατασταθεί η ζημιά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπλακ-άουτ στην Αττική – Εκρήξεις στο Κέντρο Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ στην Παλλήνη (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Το μπλακάουτ των εκατομμυρίων και η επίπτωση στο ΑΕΠ της χώρας
- Ευρωαγορές: Μικτά πρόσημα μετά την αναστάτωση στη γερμανική βουλή – Οριακά ανοδικός ο FTSE 100, ήπιες απώλειες για τον DAX
- Βατικανό – Εκλογή νέου Πάπα: Την Τετάρτη ο πρώτος καπνός από την Καπέλα Σιξτίνα
- Κύκλωμα στα Κτηματολογικά Γραφεία: Η «ταρίφα» από τα 500 ευρώ και τα κατασχεμένα χιλιάρικα
