• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Χανιά: Κατέρρευσε τμήμα της οροφής σε κολυμβητήριο όπου βρίσκονταν παιδιά! (pics)

    • NewsRoom


    Από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιο παιδί, όταν κατέρρευσε τμήμα της οροφής στο κολυμβητήριο της περιοχής της Νέας Χώρας στα Χανιά. Την ώρα που συνέβη το περιστατικό, το κολυμβητήριο ήταν γεμάτο παιδιά, λόγω των προπονήσεων που διεξάγονται. Ευτυχώς δεν περνούσε κάποιο παιδί κάτω από το τμήμα της οροφής που κατέρρευσε, στα αποδυτήρια κοριτσιών, με αποτέλεσμα να μην συμβεί κάποιος τραυματισμός.

    Το συμβάν δεδομένου ότι οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου είναι υπό κατάρρευση εδώ και αρκετά χρόνια δυστυχώς ήταν αναμενόμενο σύμφωνα με το zarpanews.gr. Κοινό μυστικό αποτελεί πως μέσα στις δεκαετίες ελάχιστα έχουν γίνει στο κομμάτι της συντήρησης καθώς το ιδιότυπο ιδιοκτησιακό καθεστώς αλλά και ο τρόπος λειτουργίας του έχουν φτάσει το κολυμβητήριο σε εγκατάλειψη.

    Η νυν διοίκηση έχει ξεκινήσει μία σειρά από παρεμβάσεις που ξεκίνησαν από τον μηχανολογικό εξοπλισμό στο υπόγειο, επεκτάθηκαν στο κτήριο 1 και αμέσως μετά θα προχωρούσαν στο σημείο αυτό που σημειώθηκε η ζημιά, κάτι  που τώρα θα γίνει με τη μορφή του κατεπείγοντος.

    Πηγή: zarpanews.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 58χρονος κρατούσε δεμένα δύο ξαδέρφια του για 8 μήνες!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιπτεράς στην Άρτα απέκρυψε 2,25 εκατ. ευρώ από την εφορία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπάμπης Βωβός: Ο σεβασμός και η απούλητη βίλα του Ψυχικού



    ΣΧΟΛΙΑ