• Top Stories

    Αράχωβα: Ανασύρθηκε νεκρός ο 30χρονος που έπεσε σε γκρεμό


    Νεκρός ανασύρθηκε από γκρεμό στην Αράχωβα ο 30χρονος άνδρας που αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας οπότε είχε βγει για περίπατο στην περιοχή. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε σε γκρεμό 100 μέτρων σε ορεινό μονοπάτι.

    Οι προσπάθειες εντοπισμού του σήμαναν συναγερμό στο συντονιστικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσε με δυνάμεις της στην περιοχή προκειμένου να προσεγγίσει και να ανασύρει τον άτυχο άνδρα.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία από την αστυνομία που ειδοποιήθηκε για τις αναζητήσεις, πρόκειται για 30χρονο Άγγλο υπήκοο ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα για εργασίες στο Εργοστάσιο της Αλουμίνας. Ο άτυχος άνδρας δεν εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (27/3) στη δουλειά του, με τα ίχνη του να έχουν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν βγήκε για πεζοπορία στους ορεινούς όγκους της περιοχής. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στη θέση «Σταυρός» κοντά στο Λιβάδι Αράχωβας και έκτοτε ξεκίνησαν οι αναζητήσεις σε δύσβατα μέρη.

    Τελικά όπως σημειώσαμε ο άνδρας εντοπίστηκε στο γκρεμό και προσεγγίστηκε λίγο πριν το 12:30 το μεσημέρι από άνδρες της ΠΥ Λιβαδειάς με επικεφαλής τον Διοικητή Πύραρχο Γιώργο Σηφάκη, ενώ δε χρειάστηκε να επέμβει η Ορειβατική Ομάδα της 7ηςΕΜΑΚ που πήρε εντολή να μεταβεί στο σημείο.

    Πηγή: lamiareport.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης του 13χρονου Θανάση – Τι δηλώνει το «Χαμόγελο του παιδιού»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόπειρα απαγωγής παιδιού την ώρα την παρέλασης κατήγγειλε ο αντιδήμαρχος Μενιδίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δύσκολες ώρες για τη Νόρα Βαλσάμη-Σε πλειστηριασμό το μοναδικό της σπίτι μετά το Πάσχα!



    ΣΧΟΛΙΑ