• Top Stories

    Απίστευτος Μπαλάφας! Διαφορές με τους ΑΝΕΛ είχαμε και για τους τρανσέξουαλ (video)

    • NewsRoom


    Με μια ατυχής σύγκριση επιχείρησε να εξομοιώσει τις διαφορές που χωρίζουν τους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας. Σε συνεντευξή του στον ΣΚΑΙ, ορμώμενος από τις αντιδράσεις για την αλλαγή της ονομασίας των Σκοπίων των δυο κομμάτων, συνέκρινε το ζήτημα των τρανσέξουαλ με το Σκοπιανό!

    Συγκεκριμένα ο κ. Μπαλάφας, εξισώσε τις διαφωνίες για το Σκοπιανό με το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου, δηλώνοντας: «Διαφορές με τους ΑΝΕΛ είχαμε και για τους τρανσέξουαλ!».

    Παράλληλα σχετικά με το συλλαλητήριο της Αθήνας ο κ.Μπαλάφας, εκτίμησε ότι δεν θα πάει κανένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε ότι :«Ακροδεξιοί και φασίστες έδωσαν τον τόνο στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκη»

    Ο υφυπουργός ανέφερε επίσης σχετικά με το Σκοπιανό, ότι «δεν θα είναι ήττα για την κυβέρνηση αν δεν περάσει η συμφωνία. Όταν κάνεις μια προσπάθεια παίρνεις ένα ρίσκο καλά υπολογισμένο. Πιστεύουμε ότι μπορεί να βγει» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά, «Υπάρχουν σε τέτοιου είδους κινητοποιήσεις στοιχεία ακροδεξιά, στοιχεία φασιστικά, στοιχεία γραφικά αν θέλετε, που τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη μπόρεσαν να δώσουν τον τόνο και αυτό είναι γεγονός. Υπήρξε ένας ομιλητής ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ ο οποίος είπε αυτά που είπε».

    Η Αριστερα την οποία στηρίζω τον πατριωτισμό της τον έχει δείξει στις δύσκολες στιγμές. Από την αντίσταση στους Γερμανούς, από την χούντα. Στην Αριστερά τη δική μας δεν είναι κανείς σε θέση να της κάνει μαθήματα πατριωτισμού. Ούτε κάνουμε σε κανέναν μαθήματα πατριωτισμού, ούτε δεχόμαστε μαθήματα πατριωτισμού».

    Ενώ, ερωτηθείς στο ενδεχόμενο εκλογών αν και εφόσον υπάρξουν αντιδράσεις, δήλωσε :«Δεν θα προκαλέσει εκλογές το ονοματολογικό των Σκοπίων. Όχι βέβαια! Διότι θα υπάρξει η απαραίτητη πλειοψηφία στην Βουλή αν έρθει το θέμα της ονομασίας. Συνεργαστήκαμε με τους ΑΝΕΛ για το καλό της χώρας. Ξέραμε ότι θα υπάρχουν διαφωνίες. Δεν δυσκολεύει την διαπραγμάτευση το γεγονός ότι διαφωνεί ο κυβερνητικός εταίρος», κατέληξε λέγωντας ο κ. Μπαλάφας.



    ΣΧΟΛΙΑ