• Top Stories

    Απάντηση Πολάκη σε Παπαντωνίου: Γιάννο μου, το μαντήλι σου βρέθηκε λερωμένο

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός Υγείας


    «Τολμά και μιλά για δόγμα Πολάκη, με 800 σελίδες κατηγορητήριο, με τρία εκατομμύρια μίζες στα πράσα» είναι η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο σχόλιο του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου περί δόγματος Πολάκη, την ώρα που οδηγείται με χειροπέδες στη φυλακή, μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης.

    «Το δόγμα Πολάκη εφαρμόζεται γενικά. Η  εργαλειοποίηση της ελληνικής δικαιοσύνης θέτει σε κίνδυνο την ίδια μας τη Δημοκρατία» δήλωσε ο πρώην υπουργός λίγο πριν κλείσει πίσω του η πόρτα της κλούβας.

    «Με 800 σελίδες κατηγορητήριο, με 3 εκατομ. μίζες στα πράσα μετά τη δικαστική συνδρομή που ζητήθηκε το 2017 (ενώ η υπόθεση ξεκίνησε το 2005) τολμάει και μιλάει, ενώ οδηγείται στη φυλακή για “δόγμα Πολάκη” ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού!!!!

    » Γιάννο μου το μαντήλι σου ΒΡΕΘΗΚΕ (από τη Δικαιοσύνη) ΛΕΡΩΜΕΝΟ !!! Το “δόγμα Σημίτη” πληρώνεις….

    » ΥΓ Καμιά ανακοίνωση υπέρ της Δικαιοσύνης που έπραξε το καθήκον της, θα βγάλει η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, ή επειδή χάλασε η προφυλάκιση την παρουσίαση του βιβλίου του Παπαντωνίου έχουμε πέσει σε κατάθλιψη;» αναφέρει ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτηση στο Facebook.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη φυλακή ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απολογία Παπαντωνίου: Αρνείται κάθε κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος η Σταυρούλα Κουράκου

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Νούμερο ένα trend το #free_Papantoniou στο Twitter



    ΣΧΟΛΙΑ