• Top Stories

    Αντιεξουσιαστές αποδοκίμασαν τον Νίκο Βούτση σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κεραμεικό

    • NewsRoom
    βουτσης

    Νίκος Βούτσης


    Ένταση επικράτησε πριν την έναρξη της πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στον Κεραμεικό, όταν περίπου 70 αντιεξουσιαστές βρέθηκαν στον χώρο και αποδοκίμασαν έντονα τον Νίκο Βούτση, ο οποίος θα μιλούσε σε αυτή.

    Οι αντιεξουσιαστές διαμαρτυρήθηκαν για την εκκένωση της κατάληψης «Τερμίτα» στον Βόλο, την περασμένη Πέμπτη, και την κατεδάφιση του χώρου, μετά από γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση στην οποία  συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις από όλη τη Θεσσαλία και την Αττική, προκειμένου το οικόπεδο να χρησιμοποιηθεί από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

    Μάλιστα, μέσω γνωστής ιστοσελίδας οι αντιεξουσιαστές έκαναν έκκληση για ενίσχυση της παρέμβασης προκειμένου να ματαιωθεί η εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

    Στην ανάρτηση τους ανέφεραν ότι «οι ιδιαίτερες ευαισθησίες (;!) της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στα κινήματα και στα ανθρώπινα δικαιώματα (sic), το θέμα της ομιλίας και η παρουσία του ανώτατου αυτού κυβερνητικού στελέχους κρίθηκαν ικανός συνδυασμός για να αποφασίσουμε τον αποκλεισμό της εισόδου με σκοπό τη ματαίωση της εκδήλωσης».

    «Όπως οι κρατικές δυνάμεις εισβάλλουν στα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα έτσι κι ο κόσμος του ακηδεμόνευτου αγώνα πηγαίνει σε κομματικά, κυβερνητικά και κρατικά εδάφη σε μια στοιχειώδη συλλογική απάντηση στην καταστολή» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αντιεξουσιαστές.

    Τις τελευταίες ώρες διαδηλώσεις και παρεμβάσεις διαμαρτυρίας από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της χώρας.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ για το ζήτημα των 8 Τούρκων αξιωματικών: Μόνο τα τουρκικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Ποτάμι αμφισβητεί την αξιοπιστία της φορολοταρίας και ζητά παρέμβαση εισαγγελέα



    ΣΧΟΛΙΑ