Αλλοδαπός άνδρας απειλεί να τινάξει πολυκατοικία έχοντας στα χέρια του μία φιάλη υγραερίου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άνδρας, αιγυπτιακής καταγωγής, έπειτα από καβγά που είχε με πρώην σύντροφό του, βουλγαρικής καταγωγής, την οδήγησε υπό την απειλή μαχαιρού, από την περιοχή του Γαλατσίου σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Αλκιβιάδου. Εκεί, κρατώντας όμηρο την γυναίκα, πήρε μία φιάλη υγραερίου και απειλεί να ανατιναχθεί στον αέρα.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ειδικός διαπραγματευτής.
Παράλληλα, στο σημείο βρίσκεται και πλήρωμα της Πυροσβεστικής προληπτικά, μήπως χρειαστεί άμεση επέμβαση.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ελληνική στρατηγική πρωτοβουλία που αιφνιδίασε την Τουρκία και ανατρέπει τα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο
- Sergio Ermotti (UBS): Οι τιμές της ενέργειας θα παραμείνουν υψηλές
- «Zombie» δεξαμενόπλοιο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ – Το δεύτερο σε λίγες μέρες
- Goldman Sachs: Ανεβάζει τις προβλέψεις για το πετρέλαιο – Στα 85 δολ. το Brent το 2026 λόγω «ιστορικού» σοκ προσφοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.