ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγνωστοι δράστες, με τη γνωστή μέθοδο διοχέτευσης αερίου και την πρόκληση έκρηξης, επιχείρησαν τα ξημερώματα Μεγάλης Τετάρτης σε ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στα Οινόφυτα.
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3:20 πμ και ήταν ισχυρή προκαλώντας φθορές στο μηχάνημα που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης εταιρίας στην παραπάνω περιοχή.
Οι δράστες όμως δεν στάθηκαν τυχεροί, καθώς από τις κασετίνες μπόρεσαν και αφαίρεσαν μόλις 1.400 ευρώ!
Η αστυνομία αμέσως διενήργησε έρευνες σε κομβικά σημεία για τον εντοπισμό των δραστών χωρίς ωστόσο θετικό αποτέλεσμα.
Πηγή: lamiareport.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΛΑΣ: Πενταμελής σπείρα πίσω από τη ληστεία στην Κηφισιά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουλιαγμένη: Λήστεψαν και απείλησαν με όπλο γνωστή δικηγόρο με τον γιο της
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ! Νεκρός γνωστός αθλητής – Τον χτύπησε διερχόμενο φορτηγάκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Νέα ρεκόρ στην ανανεώσιμη παραγωγή ενέργειας – Η Ελλάδα στις χώρες με τις υψηλότερες επιδόσεις
- Τροχαίο στη Ρουμανία: Σήμερα οι κηδείες των πέντε θυμάτων – Θετικά νέα για τον 20χρονο που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Τιμισοάρα
- Ένα (τεράστιο) Μουντιάλ των καινοτομιών, της τεχνολογίας και… του Τραμπ
- ΗΠΑ: Σε μερικό shutdown μετά τον συμβιβασμό με τους Δημοκρατικούς – Διαφωνία για την ICE
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.