• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Άμφισσα: Σήμερα η κηδεία της άτυχης 13χρονης – «Θα κάψουμε την πόλη» απειλούν οι Ρομά


    Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στην Άμφισσα, με την αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός  ενόψει της κηδείας της άτυχης 13χρονης το πρωί της Τετάρτης. Ο θανάσιμος τραυματισμός της 13χρονης από το όπλο 34χρονου κρεοπώλη έχει ξεσηκώσει τους Ρομά της περιοχής οι οποίοι απειλούν με κινητοποιήσεις.

    Την Τρίτη για περίπου μισή ώρα εξαγριωμένοι Ρομά συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Άμφισσας κρατώντας ξύλα και ρόπαλα με σκοπό να ζητήσουν παραδειγματική τιμωρία του 34χρονου φερόμενου δράστη.

    Η μητέρα της 13χρονης τόνισε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι το παιδί της έπεσε νεκρό ενώ χόρευε προσθέτοντας «σκότωσε κι έφυγε. Είναι δολοφόνος».

    Την ίδια ώρα ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης, με την αστυνομία να αναζητεί τα ίχνη του. Η ΕΛΑΣ προσπαθεί να βρει έγκαιρα τον δράστη, καθώς υπάρχει φόβος πως τα ίχνη του αναζητούν και ομάδες των Ρομά, αναζητώντας εκδίκηση.

    Σχεδόν όλα τα δημόσια κτίρια στην Άμφισσα παραμένουν φρουρούμενα και η Αστυνομική Διεύθυνση έχει ενισχυθεί με διμοιρίες από τους γειτονικούς νομούς. H παρουσία περιπολιών της αστυνομίας, πεζών αλλά και με αυτοκίνητα, είναι έντονη, υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Αστυνομοκρατούμενη» η Άμφισσα υπό το φόβο νέων επεισοδίων: «Θα κάψουμε την πόλη» απειλούν οι Ρομά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βράζει» η Άμφισσα: Άφαντος ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε 13χρονη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πανελλαδικές εξετάσεις: Πρεμιέρα αύριο για τα ΕΠΑΛ και την Παρασκευή για τα ΓΕΛ



    ΣΧΟΛΙΑ