ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια ακόμα τραγωδία, μετά τον εντοπισμό του νεκρού πεζοπόρου στη Τύμφη και τον νεκρό αναρριχητή στο Λεωνίδιο συγκλονίζει αυτή τη φορά τη Σαντορίνη, καθώς δυο άτομα τα οποία επέβαιναν σε όχημα τύπου Buggy έχασαν τη ζωή του όταν έπεσαν σε χαράδρα.
Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροίστην περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Σαντορίνη.
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε από χαράδρα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό τού ίδιου και του συνοδηγού.
Η επιχείρηση για την ανάσυρση γίνεται με πολύ μεγάλη δυσκολία λόγω της μορφολογίας της περιοχής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα τραγωδία: Νεκρός αναρριχητής στο Λεωνίδιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλίας Καλαϊτζής: Αυτός είναι ο 39χρονος πεζοπόρος που σκοτώθηκε στην Τύμφη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Γερμανία ετοιμάζεται για νέο δανεισμό 111 δισ. ευρώ το 2027 – Εισηγείται νέους φόρους σε ζάχαρη και πλαστικό
- Δημοσκόπηση Reuters/Ipsos: Η δημοτικότητα του Τραμπ βυθίζεται σε νέο χαμηλό
- Χατζηδάκης: Μήνυμα ενότητας για τα εξωκοινοβουλευτικά στελέχη
- Συντάξεις από ΗΠΑ και Γερμανία λάμβανε ο 89χρονος που πυροβόλησε σε ΕΦΚΑ και Εφετείο – Είχε βγάλει άδεια οπλοφορία το 2018
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.