ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού των τεσσάρων ορειβατών που είχαν εγκλωβιστεί από το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Μαυροβούνι – Φλέγκα.
Σύμφωνα με το epirusgate.blogspot.com, οι τέσσερις ορειβάτες βρέθηκαν λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Κυριακής από άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ορειβάτες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, είναι καλά στην υγεία τους, πέρα από την ταλαιπωρία που υπέστησαν.
Πραγματοποιείται η επιστροφή τους από την περιοχή “Αυχένας Αρκούδας” και όχι από το καταφύγιο του Μαυροβουνίου, όπου είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους, ώστε να είναι συντομότερη η πρόσβαση προς τον δρόμο δίπλα από την λίμνη πηγών Αώου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μέτσοβο: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των 4 ορειβατών (upd)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσλήψεις επί προσλήψεων στο Δημόσιο: Πώς η κυβέρνηση έβαλε από το… παράθυρο 22.000 άτομα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνοδος Κορυφής ΕΕ – Γιούνκερ για Brexit: «Δεν υπάρχουν ομαλά διαζύγια»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευάγγελος Τουρνάς: Έρχονται δύσκολες ημέρες, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς
- Το σχέδιο της Ελβετίας για τα κεφάλαια της UBS κερδίζει την πλήρη στήριξη του ΔΝΤ
- Τότεναμ: O Joe Lewis σχεδιάζει επένδυση 100 εκατ. λιρών, εν μέσω ρήξης με τον συνεταίρο του στην ENIC, Daniel Levy
- ΔΝΤ: Μείωση στις τιμές ενέργειας και πρώτων υλών μετά τη συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.