ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην βράβευση ενός φαντάρου, ο οποίος βρήκε και παρέδωσε ένα πορτοφόλι που περιείχε 3.000 ευρώ, προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ Νοτίου Αιγαίου κ. Θέμης Καλαμάτας, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος το πορτοφόλι βρέθηκε δίπλα στα καρότσια στον αύλειο χώρο μεγάλου σούπερ μάρκετ στη Ρόδο
Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, αναφέρει συγκεκριμένα:
«Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου συγχαίρει δημόσια τον Στρατιώτη Πεζικού Μιχαλάκη Δημήτριο του Λουκά, κάτοικο Μαριτσών διότι την 2 Μαΐου 2018 βρήκε στην Ρόδο πορτοφόλι με 3000 ευρώ και το παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη στην Αστυνομία. Η πράξη αυτή έχει μεγάλη αξία ιδίως επειδή έγινε από ένα νέο άνθρωπο που Υπηρετεί την Στρατιωτική του θητεία στην Πατρίδα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κύπρος: Έκανε το διπλό φονικό για 800.000€ -Ήθελε να φωτογραφήσει τα θύματα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναύπακτος: Εντοπίστηκε σώος ο 19χρονος Ολλανδός που αγνοείτο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τροχαίο με έναν νεκρό στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Citi για Τράπεζα Πειραιώς: Γιατί στο bull σενάριο βλέπει τη μετοχή στα 15,15 ευρώ
- Nέα επίθεση drones και πυραύλων του Ιράν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου» τονίζουν οι Φρουροί της Επανάστασης
- Τραμπ: «Ο πόλεμος νομίζω θα τελειώσει πολύ σύντομα» – Εξετάζουμε άρση ορισμένων κυρώσεων στο πετρέλαιο (upd)
- ΕΟΔΥ: Τι λέει ο Χ. Χατζηχριστοδούλου στο Mononews – Η τοποθέτηση του Ά. Γεωργιάδη και το θρίλερ της επόμενης μέρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.