• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Βόλος: 30χρονη παραδίδει τα παιδιά της στο κράτος λόγω φτώχειας

    κακοποιηση παιδιου


    Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα του Βόλου από την απόγνωση που εξέφρασε 30χρονη μητέρα απευθυνόμενη στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, το μεσημέρι της Τετάρτης, ζητώντας να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο εκ των τεσσάρων παιδιών της καθότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τα συντηρήσει.
    “Δώστε λύση στο πρόβλημά μου” φέρεται να δήλωσε η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συντρόφους και λόγω φτώχειας δε μπορεί να τα μεγαλώσει, αφού το μόνο της έσοδο είναι το πολυτεκνικό επίδομα.
    Η πολύτεκνη μητέρα είναι άνεργη εδώ και πολύ καιρό και έτσι αποφάσισε να παραδόσει στις κοινωνικές δομές τα δύο της μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 13 και 14 ετών.
    Η Νομική διαδικασία προβλέπει να κατατεθεί αίτηση προκειμένου τα παιδιά να παραχωρηθούν στη μητέρα της ή σε κάποιο άλλο συγγενικό της πρόσωπο.
    Συγκλονιστικό πάντως παραμένει και η είδηση που εξήχθη με αφορμή το θλιβερό περιστατικό, ότι έχουν σημειωθεί άλλες έξι περιπτώσεις αφαίρεσης επιμέλειας παιδιών στο Νομό Μαγνησίας τα τελευταία δύο χρόνια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσοι πλειστηριασμοί έγιναν χθες – Αναλυτικά στοιχεία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρατεύουν τον φόβο για να πληρώσουν όσοι χρωστάνε στα ταμεία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξαρθρώθηκε σπείρα Πακιστανών που λήστευε πολίτες στην Ακρόπολη



    ΣΧΟΛΙΑ