ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρεις προσαγωγές έγιναν από την αστυνομία στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια επεισοδίων μικρής έκτασης, μετά τις 9 το βράδυ, στη συγκέντρωση κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, που έχουν διοργανώσει το κίνημα Εθνικής Άμυνας για τη Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος» και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων.
Όπως έγινε γνωστό ομάδα περίπου 30 ατόμων που συμμετείχε στη συγκέντρωση πέταξε πέτρες και φωτοβολίδες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση που διήρκεσε περίπου μισή ώρα.
Τα ΜΑΤ έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών για να απωθήσουν τα άτομα που δημιούργησαν τα επεισόδια. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θεσσαλονίκη: Ένταση και επεισόδια στην πορεία διαμαρτυρίας για το όνομα της Μακεδονίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ξέσπασμα του Αρκά μέσα από τη σελίδά του στο facebook
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΚΙΝΑΛ: Μπρος πίσω και μετέωρα βήματα δεν έχουν θέση σε μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λουτράκι: Ληστεία με καλάσνικοφ και βαριοπούλες στα ΕΛΤΑ – Άρπαξαν πάνω από 30.000 ευρώ
- Ιστορική απόφαση: Ένοχες Meta και Google για «επιβλαβείς» πλατφόρμες απέναντι στους νέους – Δικαίωση για την 20χρονη που νίκησε τα «θηρία»
- Πάσχα στην Κέρκυρα, Πάσχα στο αριστοκρατικό Corfu Imperial
- Henkel: Κοντά σε συμφωνία για την εξαγορά της Olaplex
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.