ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιώργος Σαββίδης δεν ξέχασε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τον θάνατο του πατέρα του, Παύλου. Ο Γιώργος Σαββίδης, πέρα από τη συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram «μείνε δυνατός», απευθυνόμενος στον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βαρύτατη απώλεια για την οικογένεια Γιαννακόπουλου-Πέθανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παύλος Γιαννακόπουλος: Από ένα μικρό φαρμακείο στην αυτοκρατορία με τα 4 εργοστάσια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελαστικό με ανακυκλωμένα υλικά
- ΥΠΑΜ Τουρκίας για Μητσοτάκη στο Καστελλόριζο: Η παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων παραβιάζει το καθεστώς του νησιού
- ΕΣΠΑ 2021-2027: Στο 100% του προϋπολογισμού οι προσκλήσεις – Στο 90,4% οι εντάξεις έργων των 26,2 δισ. ευρώ
- ΤτΕ: Αυξήθηκαν τα «κόκκινα δάνεια» που διαχειρίζονται οι Servicers το β΄ τρίμηνο του 2026

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.