ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την ταυτοποίηση και της σορού της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη ο τραγικός επίλογος για το ζευγάρι θα γραφτεί αύριο με την κηδεία τους.
Όπως ανακοίνωσε η φίλη της ηθοποιού, Αννέτα Παπαθανασίου, μέσω Facebook, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, ενώ επιθυμία των οικογενειών είναι να μην παρευρεθούν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
«Φίλοι μου, η κηδεία της Χρύσας μας θα γίνει μαζί με του άντρα της Δημήτρη Τουρναβίτη στο κοιμητήριο Χαλανδρίου την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 18:00. Επιθυμία των οικογενειών είναι να μην παρευρεθούν ΜΜΕ», έγραψε η ίδια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ΚΘΒΕ αποχαιρετά τη Χρύσα Σπηλιώτη και της αφιερώνει τις παραστάσεις του «Ορέστη» στην Επίδαυρο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκίνηση: Πώς αποχαιρέτησε ο Σπύρος Μπιμπίλας την αγαπημένη του φίλη Χρύσα Σπηλιώτη (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το συγκινητικό μήνυμα της Αλίκης Τουρναβίτη για τη Χρύσα Σπηλιώτη και τον πατέρα της (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπαρό: Δεν βλέπει «ορατό τέλος» στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή μετά την επίσκεψη του στο Ισραήλ
- Hellenic Train: Αλλαγές στα δρομολόγια λόγω της 24ωρης απεργίας τη Δευτέρα
- Ιράν: Επιτέθηκε στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ – Η στιγμή που θραύσμα βαλλιστικού πέφτει σε χώρο στάθμευσης (Βίντεο)
- ΣΕΦ: «Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για το Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.