• LIFE&STYLE

    Συγκίνηση: Πώς αποχαιρέτησε ο Σπύρος Μπιμπίλας την αγαπημένη του φίλη Χρύσα Σπηλιώτη (pic)


    Συντετριμμένος είναι ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, μετά από την είδηση πως ταυτοποιήθηκε η σορός της αγαπημένης του φίλης, Χρύσας Σπηλιώτη. Από τη μέρα την εξαφάνισής της μέχρι και τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως είναι επίσημα νεκρή, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξέφραζε την αγωνία του στα social media και προσευχόταν να βρεθεί ζωντανή και να είναι καλά.

    Δυστυχώς, την Κυριακή έγινε γνωστό πως η ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη αποτελεί ένα ακόμη θύμα της φονικής πυρκαγιάς, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πολύ καλός της φίλος και συνάδελφος, την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα και μια φωτογραφία από τα παλιά, εκφράζοντας τον πόνο του και το πόσο πολύ την αγαπά.

    «Αντίο αγαπημένη μου Χρύσα για πάντα.. Πόσο άδικα κ πόσο νωρίς χωριζόμαστε… Χάθηκες μαζι με τόσους άλλους Έλληνες τόσο απάνθρωπα… Σ ευχαριστώ για την αγάπη και για την φιλία σου χρυσό μας κορίτσι….θα σου ξανατραγουδήσω το τραγούδι που σου λεγα στην Θαυμαστή Μπαλωματού του Λόρκα πριν 38 χρόνια… Πεταλούδα μικρή πεταλούδα χρυσή τι ψηλά που πετάς κι από κει μ’ αγαπάς…. κι ετσι έγινε… πέταξες ψηλά… Σ’ αγαπωωωω».

    View this post on Instagram

    Αντίο αγαπημένη μου Χρύσα για πάντα.. Πόσο άδικα κ πόσο νωρις χωριζόμαστε…Χαθηκες μαζι με τόσους αλλους Ελληνες τοσο απανθρωπα….Σ ευχαριστω για την αγάπη κ για την φιλια σου χρυσό μας κορίτσι….θα σου ξανατραγουδησω το τραγούδι που σου λεγα στην Θαυμαστή Μπαλωματου του Λόρκα πριν 38 χρόνια….Πεταλούδα μικρή πεταλούδα χρυσή τι ψηλα που πετάς κι απο κει μ αγαπάς…. κι ετσι εγινε….πέταξες ψηλά… Σ αγαπωωωωω

    A post shared by σπυρος μπιμπιλας (@spyrosmpimpilas) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το συγκινητικό μήνυμα της Αλίκης Τουρναβίτη για τη Χρύσα Σπηλιώτη και τον πατέρα της (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Νέο βίντεο-σοκ: Οδηγούν μέσα στη φωτιά στο Μάτι και προσπαθούν να σωθούν!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκινεί η τελευταία ανάρτηση της Χρύσας Σπηλιώτη, μία μέρα πριν την πυρκαγιά (pic)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οργισμένο μήνυμα από φίλη της οικογένειας Φύτρου: «Μ’ έκανες να ντρέπομαι για τον τρόπο που μεγάλωσα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σιωπηλή συγκέντρωση με κεριά, στη μνήμη των νεκρών από τις φωτιές, απόψε στο Σύνταγμα



    ΣΧΟΛΙΑ