• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Τι δείχνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για την Ειρήνη Λαγούδη

    • NewsRoom


    Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην πολύκροτη υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη. Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να επιβεβαιώνονται όσα είχε ισχυριστεί στις καταθέσεις του ο γιατρός. Τα κινητά τηλέφωνα μίλησαν και είπαν πολλά για τις τελευταίες ώρες της 44χρονης μητέρας που βρέθηκε νεκρή στην Αιτωλοακαρνανία.

    Στοιχεία

    Αυτό που προκύπτει είναι ότι η Ειρήνη Λαγούδη και ο γιατρός είχαν βρεθεί στην Αθήνα λίγες μέρες πριν από τη τραγωδία και είχαν περάσει μια νύχτα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου ΚΑΤ. Όπως αναφέρει η Espresso, διαπιστώθηκε πως η Ειρήνη Λαγούδη είχε προσπαθήσει στη συνέχεια να επικοινωνήσει πολλές φορές με τον γιατρό, χωρίς εκείνος να απαντάει στις κλήσεις. Η Ειρήνη Λαγούδη έστειλε SMS και στον αδερφό της, στον οποίο ανέφερε πως είχε μετανιώσει που επικοινώνησε με τη σύζυγο του συντρόφου της.

    Την ίδια ώρα η Αστυνομία δίνει μεγάλη βαρύτητα στη μαρτυρία της κόρης της 44χρονης χήρας. Η κοπέλα φέρεται ότι έχει καταθέσει πως ένα 24ωρο πριν από το τραγικό συμβάν και ενώ η μητέρα της επέστρεφε στο Αγρίνιο από την Αθήνα, ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και έκλαιγε συνεχώς, ενώ στις ερωτήσεις που της έκαναν απέδιδε τη στεναχώρια της σε «θέματα υγείας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Yπόθεση Λαγούδη: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις για τον θάνατο της 44χρονης;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στο σπίτι της γραμματέως του Άδωνι Γεωργιάδη



    ΣΧΟΛΙΑ