Εκτός του καναλιού Alpha βρίσκεται πλέον, με απόφαση της διοίκησης, ο μέχρι σήμερα γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Βασίλης Παπαδρόσος.
Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αύριο το πρωί από τον Alpha, ωστόσο ήδη ο κ. Παπαδρόσος αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του και δεν συμμετείχε στην σύσκεψη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Ο πρώην διευθυντής ενημέρωσης του Alpha φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να αναλάβει τη Διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, στη θέση του Νίκου Φιλιππίδη ο οποίος απομακρύνθηκε πριν από λίγες ημέρες. Πάντως τα στελέχη του καναλιού του Παλαιού Φαλήρου δεν επιβεβαιώνουν προς το παρόν τη φημολογία, περιμένοντας την επίσημα ανακοίνωση του Alpha.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποχωρεί από τη διεύθυνση ενημέρωσης του ΣΚΑΪ ο Νίκος Φιλιππίδης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Παραπέμπει την Ουγγαρία στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για νόμο αποφυλάκισης παράνομων διακινητών μεταναστών
- Ρωσία: Λαμβάνουμε «όλα τα μέτρα» για την ασφάλεια των ξένων ηγετών – Έφτασαν στη Μόσχα οι πρόεδροι της Κίνας και της Σερβίας
- Πολωνία: Η κεντρική τράπεζα μειώνει τα επιτόκια στο 5,25%, μια ανάσα από τις προεδρικές εκλογές
- Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Απαγορεύσαμε την εγκατάσταση POS στις Ορθόδοξες Εκκλησίες
