• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ταυτοποιήθηκαν πάνω από 51 σοροί

    • NewsRoom


    Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το έργο της ταυτοποίησης των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο μάτι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, μέχρι χθες το βράδυ, είχαν ταυτοποιηθεί 51 από τις απανθρακωμένες σορούς που βρέθηκαν στις πυρόπληκτες περιοχές της ανατολικής Αττικής.

    Τα αποτελέσματα για πέντε έως έξι ακόμα πρόσωπα βρίσκονται καθ’ οδόν προς τα εργαστήρια, ενώ οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες εργάζονται ολημερίς προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο αναγνώρισης των απανθρακωμένων νεκρών και να αποδοθούν οι σοροί στους αγαπημένους τους.

    Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως σημειώνεται, μια μέθοδος ταυτοποίησης, όπως η γενετική, δεν αποφέρει ικανοποιητικό αποτέλεσμα, με συνέπεια οι εμπειρογνώμονες να καταφεύγουν σε άλλες οδούς, όπως τον έλεγχο των οδοντιατρικών στοιχείων.

    Τουλάχιστον 88 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην τραγωδία, αν και ορισμένα από τα θύματα είχαν αναγνωριστεί στα νοσοκομεία και συνεπώς δεν χρειάστηκε ιατροδικαστική ταυτοποίηση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ταυτοποιήθηκε και η σορός του 40χρονου εναερίτη Σπύρου Κάκαρη – Παραμένει αγνοούμενη η φίλη του Νέλλη Καραλή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταυτοποιήθηκε και η σορός της 35χρονης Πόπης Σιαπκαρά – Είχαν γλυτώσει ο σύζυγος και το 3 ετών παιδί τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Την Κυριακή η κηδεία των θυμάτων της οικογένειας Φύτρου – Τι ζήτησε η μητέρα της Εβίτας και του Ανδρέα



    ΣΧΟΛΙΑ