• First Top Stories

    Τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    • NewsRoom


    Καλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

    1. Ξεκινούν τα προγράμματα εθελουσίας εξόδου στις τράπεζεςεπιταχύνονται οι εξελίξεις στο θέμα των μειώσεων προσωπικού στις τράπεζες, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η έναρξη του προγράμματος εθελουσίας εξόδου της Τράπεζας Πειραιώς.
    2. Kοντά σε τελική συμφωνία Ελλάδα-Θεσμοί για το φόρο εισοδήματος. Σήμερα νέος «γύρος» συνάντησης κυβερνητικού οικονομικού επιτελείου με τους θεσμούς.
    3. Συμπλοκές στον Πειραιά – Βιασμός 7χρονης στην Ειδομένη. Σε καζάνια που βράζουν έχουν μετατραπεί πλέον τόσο η Ειδομένη όσο και ο Πειραιάς, καθώς στους ανοργάνωτους αυτοσχέδιους καταυλισμούς συρρέουν όλο και περισσότεροι πρόσφυγες.
    4. Αποφυλακίζεται σήμερα ο δολοφόνος του Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς. Ανοίγει η πόρτα της φυλακής σήμερα Παρασκευή 18/03/2016 για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά
    5. Ιταλία: 3.000 πρόσφυγες έφτασαν από την Λιβύη μέσα σε 3 μέρες. Περισσότερους από 3.000 πρόσφυγες έφτασαν στην Ιταλία διασχίζοντας την Μεσόγειο από την Λιβύη, μόνο τις τελευταίες τρεις ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ιταλική ακτοφυλακή.



    ΣΧΟΛΙΑ