• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Συγκλονιστική η απολογία του 26χρονου πατροκτόνου: «Ήταν κτήνος, με βασάνιζε από την κούνια»


    Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε στον ανακριτή τον εφιάλτη που ζούσε για χρόνια ο 26χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του στη Ζάκυνθο. Ισχυρίστηκε μάλιστα πως το τελευταίο διάστημα είχαν ενταθεί οι εκβιασμοί και οι απειλές πως θα τον σκοτώσει εάν δεν τον βοηθούσε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του.

    «Ακόμη και πριν από μία εβδομάδα, μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει εάν δεν πάω τη μητέρα μου και πρώην σύζυγό του ή την ετεροθαλή αδελφή μου σε εκείνον με σκοπό την σεξουαλική συνεύρεση. Δεν άντεξα», υποστήριξε στην απολογία του.

    «Ήταν κτήνος»

    Ο 26χρονος περιέγραψε επίσης πως η κακοποίηση ήταν η καθημερινότητά του από τα παιδικά του χρόνια.

    «Ήρθε ένα βράδυ στο κρεβάτι που κοιμόμουν μόνος μου. Ήταν η αρχή. Ήθελε να κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι γυμνοί. Κλονίστηκα όταν η μικρή μου αδελφή μου παραπονέθηκε ότι πονά στα γεννητικά όργανα. Δεν ήθελα τα αδελφάκια μου να υποφέρουν».

    Ο 26χρονος περιέγραψε ακόμη τη στιγμή που έστρεψε το όπλο προς τον πατέρα του και τον δολοφόνησε. «Ο πατέρας μου καθόταν στη θέση του οδηγού ανυποψίαστος, ήταν βράδυ και δεν είχε καταλάβει πως ήμουν καμουφλαρισμένος. Τον πυροβόλησα αμέσως από το τζάμι της πόρτας του, μόλις άκουσε τα βήματά μου και γύρισε να με δει. Τον πυροβόλησα συνολικά 3 φορές στο πρόσωπο, στην καρδιά και στον ώμο».

    Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία ο δικηγόρος του νεαρού, Παναγιώτης Κεφαλληνός, δήλωσε πως «ήταν μια συγκλονιστική από άποψη περιεχομένου απολογία» και ότι ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον πελάτη του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζάκυνθος: Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 26χρονος πατροκτόνος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάκυνθος: Αποθέωση του 26χρονου πατροκτόνου – «Είσαι ο ήρωάς μας, είμαστε μαζί σου»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα ο γιος που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα του



    ΣΧΟΛΙΑ