• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Σαββίδης σε Κοντομηνά: Άσε τις μηνύσεις, σου αγοράζω τον Αlpha (video)

    • Αθηνά Λαρδή
    Ιβάν Σαββίδης

    Ιβάν Σαββίδης


    Ρελάνς Σαββίδη μετά τις επιθέσεις που δέχθηκε από τον Δημήτρη Κοντομηνά, με αποκορύφωμα τη μήνυση σε βάρος του αφεντικού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για “αθέμιτο ανταγωνισμό και προσπάθεια επηρεασμού των μελών της Επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού”. Tι κρύβει, όμως, η πρόταση αυτή του κ. Σαββίδη προς τον κ. Κοντομηνά;

    Το αφεντικό του δικέφαλου του Βορρά προχωράει στην επίθεση και “ρίχνει το γάντι” στον κ. Κοντομηνά, προτείνοντάς του να αγοράσει τον ALPHA, που δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη άδεια στο διαγωνισμό. Ο κ. Σαββίδης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, κατέστησε για ακόμα μια φορά σαφές πως θέλει να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των media. Μάλιστα, απαντώντας στις κατηγορίες για τον ρόλο του στη διαδικασία, υποστήριξε πως απέδειξε τη σοβαρότητά του, με την καθόλου ευκαταφρόνητη προσφορά των 61 εκατομμυρίων στη δημοπρασία.

    Ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε:

    “Ο διαγωνισμός προϋποθέτει ότι κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει. Γι’αυτό έδωσα συγχαρητήρια σε αυτούς που κέρδισαν, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που το προσεγγίζουν με διαφορετικό τρόπο και θέλουν να παίξουν παιχνίδια πάνω σε αυτό. Εγώ είμαι έτοιμος να δείξω και στη συνέχεια την σοβαρότητά μου. 

    Και επέμεινε. Επιβεβαιώνω εκ νέου ότι ο χώρος των media στην Ελλάδα με ενδιαφέρει και θέλω να έχω συμμετοχή. Είμαι έτοιμος, στα πλαίσια της προστασίας των εργαζομένων, να προτείνω σε οποιοδήποτε κανάλι από αυτά που έχασαν τον διαγωνισμό και στον Αlpha και στον κ. Κοντομηνά, να πουλήσουν το κανάλι τους κι εγώ εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίας θα διατηρηθούν και θα μπορέσω να βρω έναν αλγόριθμο και θα προσπαθήσω να μπω σε μια συνέργεια με άτομα που κέρδισαν την άδεια.

    Είμαι έτοιμος να προσφέρω τέτοιους όρους σε αυτούς που έχασαν την άδεια, που θα μου επιτρέψουν να διατηρήσω τις θέσεις εργασίας. Μπορεί να είμαι ο πρώτος που λέει ότι δεν πρέπει να μειώνονται οι θέσεις εργασίας, θα ψάξω να βρω την λύση του προβλήματος με την δική μου συμμετοχή στα media κι αυτή την ανακοίνωσή μου ας την λάβουν όλοι σαν επίσημη προσφορά προς όλους αυτούς, οι οποίοι χάνοντας την άδεια, είναι έτοιμοι να προβούν σε απολύσεις.”

    https://www.youtube.com/watch?v=QS0Ir7mzi-c

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/o-kathigitis-p-lazaratos-gia-logariasmo-tou-d-kontomina/72927

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/dimitris-mantzounis-pia-opla-afentiko-tis-alpha-bank/73256



    ΣΧΟΛΙΑ