ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ημέρες ταλαιπωρίας για το επιβατικό θα είναι η Τετάρτη 30 Μαΐου και η Πέμπτη 31 Μαΐου, καθώς λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ, αναμένονται προβλήματα στις μετακινήσεις.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη τα λεωφορεία (και τα Express Αεροδρομίου) και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9:00 το πρωί έως και τις 9:00 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στα μέσα αυτά έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία.
Ακινητοποιημένα θα είναι την Τετάρτη 30 Μαΐου τα τρένα και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του Μετρό από/προς Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.
Επίσης, 24ωρη απεργία έχει κηρύξει η ΠΝΟ για τις 30 Μαΐου. Έτσι, τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλη την ημέρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απεργιακό «μπλακ άουτ» την Τετάρτη-Χωρίς τρένα, προαστιακό και πλοία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει την 3η αξιολόγηση και μιλούν για καθαρή έξοδο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Αθήνα ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, συναντήσεις με Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- ΣΤΑΣΥ: Παρατείνεται η διακοπή της κυκλοφορίας του Τραμ μεταξύ Συντάγματος και Φιξ
- Προοδευτική: Αίτημα δύο μετόχων για ΓΣ με θέμα την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου
- Λίβανος: Ζήτησε από τις ΗΠΑ να μεσολαβήσουν για ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ισραήλ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.