ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ημέρες ταλαιπωρίας για το επιβατικό θα είναι η Τετάρτη 30 Μαΐου και η Πέμπτη 31 Μαΐου, καθώς λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ, αναμένονται προβλήματα στις μετακινήσεις.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη τα λεωφορεία (και τα Express Αεροδρομίου) και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9:00 το πρωί έως και τις 9:00 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στα μέσα αυτά έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία.
Ακινητοποιημένα θα είναι την Τετάρτη 30 Μαΐου τα τρένα και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του Μετρό από/προς Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.
Επίσης, 24ωρη απεργία έχει κηρύξει η ΠΝΟ για τις 30 Μαΐου. Έτσι, τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλη την ημέρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απεργιακό «μπλακ άουτ» την Τετάρτη-Χωρίς τρένα, προαστιακό και πλοία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει την 3η αξιολόγηση και μιλούν για καθαρή έξοδο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Αθήνα ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, συναντήσεις με Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πανικός στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι: Αεροσκάφος της Amazon βγήκε εκτός διαδρόμου και συγκρούστηκε με οχήματα – Αναφορές για τραυματίες
- Γερμανία: Πολλά τα σενάρια μετά την ιστορική νίκη του ακροδεξιού AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ – Προτείνει συνεργασία στο ηττημένο CDU
- Ζελένσκι: Φαίνεται ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί αυτόν τον χειμώνα, παρά τη διαμεσολαβητική προσπάθεια των Αμερικανών
- Ηλεία: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Σκιλλουντία (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.