• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Πόλεμος μεταξύ Έλενας Ακρίτα και TheTOC

    Έλενα Ακρίτα. Αρθρογράφος ΤΑ ΝΕΑ


    Ένας νέος πόλεμος φαίνεται πως ξεκινά, μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και της ιστοσελίδας The TOC. Λίγες ημέρες πριν, η κ. Ακρίτα μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, ο τελευταίος αναφέρθηκε στο πρόσωπό της, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

    Έλενα-Ακρίτα-facebook

    Ως αφορμή για την αντιπαράθεση στάθηκε μια ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, αναφορικά με την υπόθεση Μαρινόπουλος και την αυτοκτονία του επιχειρηματία Κυριάκου Μαμιδάκη. Μετά την απειλή για εξώδικο επιστολή στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, σειρά είχε η ιστοσελίδα TheTOC. Ένα ανώνυμο άρθρο τους, με τίτλο “Οι εισαγγελείς της σαπουνόπερας”, ήταν αρκετό για να εξοργίσει τη γνωστή δημοσιογράφο. Στο σχετικό άρθρο, αναφερόταν ότι η κ. Ακρίτα, ενώ κάθεται στην άνεση του σπιτιού της, στέλνει “προσκλητήριο αυτοκτονίας” στον Μαρινόπουλο, μέσω των social media. Στο τέλος του κειμένου δε, μεταξύ άλλων, ο ανώνυμος αρθρογράφος αναρωτιέται – με εμφανή ειρωνεία – αν έχει κάποιον καθρέφτη σπίτι της.

    Φυσικά, το άρθρο αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο και η Έλενα Ακρίτα έστειλε την απάντησή της, αιτούμενη να μάθει το όνομα του συντάκτη, ώστε να προβεί στις νομικές κινήσεις που προβλέπονται.

    Απάντηση Έλενας Ακρίτα στο άρθρο της ιστοσελίδας The TOC, με τίτλο "Οι εισαγγελείς της σαπουνόπερας"
    Απάντηση Έλενας Ακρίτα στο άρθρο της ιστοσελίδας The TOC, με τίτλο “Οι εισαγγελείς της σαπουνόπερας”

    Το TheTOC απαντά στη δημοσιογράφο με το εξής κείμενο: “Είναι προφανές ότι βρήκαμε τον “αδύναμο κρίκο” της κ. Ακρίτα. Ενώ αυτή έχει το απόλυτο δικαίωμα να κρίνει, να επικρίνει και να κατακρίνει τον οποιονδήποτε, ενίοτε με σηκωμένο δάχτυλο και φρύδι, αυτή φαίνεται ότι δεν δέχεται καμιά κριτική. Και απειλεί με νόμιμες διαδικασίες. Στην περίπτωσή μας, όλα αυτά μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Ας κάνει ό,τι θέλει.

    Επί της ουσίας τώρα, ο διάλογος μαζί της είναι εξ αρχής αδύνατος και στερείται ενδιαφέροντος. Το δημιουργικότερο για την ίδια είναι να διαβάσει προσεκτικά τα εκατοντάδες αρνητικά σχόλια που εισέπραξε από τα αγαπημένα της social media και να κάνει την αυτοκριτική της για το ατόπημα. Όσο για τα αιτήματα να της αποκαλύψουμε το όνομα του “λιβελογράφου”, της απαντάμε ότι σε “καταδοτικές” πρακτικές δεν συμπράττουμε. Το TOC είναι επώνυμο site και όλοι και όλες γνωριζόμαστε στην “αγορά”. Αν δεν γνωρίζει,ας ρωτήσει. Θα μάθει αμέσως. Αυτά,προς το παρόν…”

    Όσοι παρακολουθούν την κόντρα αυτή, έχουν διχαστεί. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η κ. Ακρίτα έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή της, ενώ άλλοι καταδικάζουν τα λεγόμενά της. Το μόνο σίγουρο είναι πως έπεται συνέχεια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

    http://www.mononews.gr/aschima-mantata-apo-goldman-sachs-gia-osous-tora-skeftonte-na-ependisoun-stis-ipa/59277



    ΣΧΟΛΙΑ