• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Νέο σκίτσο από τον Αρκά: Η τραγωδία του Ιουλίου και το “καρφί” στην κυβέρνηση

    • NewsRoom


    Ο Αρκάς, γνωστός για την ευστοχία και την ευστροφία του, αποχαιρέτησε τον μήνα Ιούλιο, ο οποίος τόσο πολύ «πλήγωσε» την χώρα, με ένα σκίτσο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook το βράδυ της Τρίτης, ενώ λίγο αργότερα μάς παρουσίασε ένα ακόμα σχετικό σκίτσο.

    Στο πρώτο σκίτσο, ο Αρκάς παρουσιάζει τον «πρωταγωνιστή» του, ο οποίος είναι ο μήνας Ιούλιος. Αποχωρεί με ρούχα και παπούτσια μισοκαμένα, για να πάρει την θέση του ο Αύγουστος. Τα μάτια του είναι δακρυσμένα, καθώς οδεύει προς την θέση του, μετά τους μήνες του 2018 που προηγήθηκαν.

    Λίγο μετά από την ανάρτηση του σκίτσου αυτού, ένα ακόμη επιτυχημένο σκίτσο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook. Με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο, αποτυπώνει για άλλη μια φορά την τραγωδία που συγκλόνισε την χώρα μας τον μήνα που έφυγε, κάνοντας, παράλληλα, μια πολιτική νύξη.

    Το νέο του σκίτσο παρουσιάζει τον μήνα Ιούλιο δακρυσμένο να ζητά «συγγνώμη», σχολιάζοντας έτσι έμμεσα τη στάση της κυβέρνησης και των αρμοδίων, που μέχρι στιγμής δεν έχουν απολογηθεί για τη φονική φωτιά στο Μάτι.

    Το πρώτο σκίτσο:

    Το δεύτερο σκίτσο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κόλαφος ο Αρκάς για τον Τσίπρα και την πολιτική ευθύνη (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αρκάς αποχαιρετά τον Ιούλιο που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Αρκάς καυτηριάζει τις ευθύνες για την τραγωδία στην Αττική



    ΣΧΟΛΙΑ