• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Η Μαρέβα Μητσοτάκη στηρίζει Περιστέρα -Πώς σχολιάζει τις στυλιστικές της επιλογές

    • NewsRoom
    Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη. Επικεφαλής Z+D

    Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη


    Γυναικεία αλληλεγγύη από τη Μαρέβα Μητσοτάκη στην Περιστέρα Μπαζιάνα, με αφορμή τα τελευταία επικριτικά δημοσιεύματα σχετικά με τις στυλιστικές επιλογές της συζύγου του Πρωθυπουργού.

    “Κάποιοι καταλήγουν πιο άκομψοι από τα ρούχα που υποτίθεται ότι κρίνουν. Ας κρίνουν τους ανθρώπους για τη δουλειά τους. Αν ενοχλεί ο πρωθυπουργός, ας κριτικάρουν τον ίδιο και όχι τη γυναίκα του”, αναφέρει χαρακτηριστικά η σύζυγος του αρχηγού της ΝΔ κληθείσα να σχολιάσει τις επιθέσεις που δέχθηκε η Περιστέρα για τις ενδυματολογικές της επιλογές στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της με τον Αλέξη Τσίπρα. ”Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά τα δημοσιεύματα. Βρίσκομαι πολύ μακριά από αυτή τη θεώρηση, και βέβαια από την αντιμετώπιση”, συμπληρώνει σε συνέντευξή της  στο Πρώτο Θέμα.

    zeus dion mareva mitsotaki

    Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Zeus + Δione σκέφτεται πως ίσως έχουμε ξεχάσει την ουσία των πραγμάτων και ασχολούμαστε με περιφερειακά ζητήματα… «Αυτή τη στιγμή τα προβλήματα είναι τεράστια, γίνεται χαμός και περάσαμε μία εβδομάδα συζητώντας για το αν μας άρεσε το φόρεμα της κυρίας Μπαζιάνα. Κάναμε πόλεμο για ένα ρούχο. Αυτό υπερβαίνει κάθε λογική.»

    mpaziana3
    Η τοποθέτηση της Μαρέβα Μητσοτάκη δείχνει  πώς πρέπει να προσεγγίζουμε την ελληνική πραγματικότητα διαφορετικά, να επικεντρωνόμαστε στην ουσία, να κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο. Ναι, μπορεί οι εμφανίσεις της Περιστέρας να αποτελούν αντικείμενο αρνητικών και ειρωνικών σχολίων στα social media και όχι μόνο, αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτά. Όσα είπε η Μαρέβα Μητσοτάκη αποτελούν μια ορθολογική και συνειδητοποιημένη δήλωση  και ίσως να εκφράζουν τη φωνή των περισσοτέρων πολιτών  στην Ελλάδα.

    Οι δύο κυρίες αποτελούν στήριγμα για τους συζύγους τους… ίσως είναι το μόνο κοινό στοιχείο που τις ενώνει, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που προσδίδουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά για την καθεμία. Είναι και οι δύο γοητευτικές αλλά ίσως στιλιστικά έχουν μεγάλες διαφορές.

    mareva mitsotaki 2
    Στις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, η Περιστέρα Μπαζιάνα -η Μπέτυ όπως την αποκαλεί ο Αλέξης Τσίπρας-  δείχνει να προτιμάει το πιο casual ντύσιμο. Από την πλευρά της η Μαρέβα Μητσοτάκη προτιμά να φοράει ρούχα -από τη δική της εταιρεία-τα οποία συνδυάζει με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια. Τα ρούχα της αναδεικνύουν πάντα το καλλίγραμμο σώμα της, το οποίο φροντίζει να διατηρεί με πρωινή γυμναστική και υγιεινή διατροφή.

    Tsipras-Mitsotakis-deipno1
    Οι δύο σύζυγοι των πολιτικών αρχηγών πρόσφατα μοιράστηκαν το ίδιο τραπέζι, με αφορμή  το δείπνο που παρέθεσε στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης προς τιμήν του γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

    Ο φωτογραφικός φακός πήρε φωτιά, όταν οι δύο κυρίες κατέφθασαν στο Μουσείο της Ακρόπολης, με τη συνοδεία των συζύγων τους. Έκπληξη ήταν η επιλογή του φούξια midi φορέματος της Μπέτυς Μπαζιάνα, αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Αυτή την φορά φόρεσε κι εκείνη ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα. Κατά τη διάρκεια του δείπνου η Μπέτυ Μπαζιάνα κάθισε δίπλα στον Κυριάκο Μητοτάκη καθώς ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κάθισε με τον Μπαν Κι Μουν. Η Μαρέβα Μητσοτάκη καθόταν αντικριστά τους.

    Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι μία από τις πιο κομψές συζύγους πολιτικών. Στη συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα μίλησε για τη δουλειά της, εξηγώντας παράλληλα πώς συνδυάζει τον ρόλο της μητέρας με εκείνον της επιχειρηματία, και περιέγραψε τις αλλαγές που έφερε στην οικογενειακή ζωή η ιδιότητα της μελλοντικής «πρώτης κυρίας» που απέκτησε τους τελευταίους μήνες.

    Η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε συνειδητά να αφήσει την καριέρα της στην Deutsche Bank και να αφοσιωθεί στην οικογένεια που δημιούργησε με το Κυριάκο Μητσοτάκη. Ωστόσο, δεν σταμάτησε να είναι, εκτός από αφοσιωμένη σύζυγος και στοργική μητέρα, μία εργαζόμενη γυναίκα. Μαζί με τη φίλη της Μιμίκα Κολοτούρα έχουν δημιουργήσει την εταιρεία Zeus+Dione. Αν και μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να καταξιωθούν και στο εξωτερικό εκείνη υποστηρίζει, ότι είναι ακόμα στην αρχή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/etimos-gia-antepithesi-o-kiriakos-mitsotakis/61889



    ΣΧΟΛΙΑ