• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Κορυφώνεται το θρίλερ με τις 9χρονες δίδυμες – Δεν είναι τα κοριτσάκια στη βάρκα λέει η Αστυνομία

    • NewsRoom


    Εξεδόθη πριν λίγο Amber Alert για τα δίδυμα κοριτσάκια που εξαφανίστηκαν κατά τη φονική φωτιά στο Μάτι. Αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως τα δύο 9χρονα κορίτσια είχαν επιβιβαστεί σε βάρκα και είχαν φτάσει σώα στη Ραφήνα, ωστόσο, οι Αρχές διαψεύδουν το σενάριο αυτό και έτσι τα δυο παιδιά θεωρούνται αγνοούμενα.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για για παιδιά της οικογένειας Φιλιπόππουλου.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας με το μούσι που ήταν μαζί με τα παιδιά στο σκάφος βρέθηκε και εξετάστηκε από την αστυνομία. Τα παιδιά που είχε μαζί του στη βάρκα ήταν τα δύο δικά του και τα άλλα δύο παιδιά της κουμπάρας του.

    Έτσι, οι δύο δίδυμες οι οποίες ήταν με τον παππού τους και τη γιαγιά τους για διακοπές στην περιοχή, θεωρούνται αγνοούμενες.

    Υπόθεση-θρίλερ

    Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας των δύο 9χρονων δίδυμων κοριτσιών που αναζητούνται, κ. Γιάννης Φιλιππόπουλος, αναγνώρισε, όπως είπε, τις κόρες του σε τηλεοπτικά πλάνα να αποβιβάζονται σώες από ένα πλοιάριο, ενώ πρώτα είχε ψάξει σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα ακόμη και νεκροτομεία για τα δυο του κοριτσάκια.

    Ωστόσο, δεν είχε καταφέρει να έρθει σε επαφή μαζί τους καθώς τα κορίτσια δεν βρίσκονταν στις λίστες του Λιμενικού, το οποίο υποστηρίζει πως οι διασωθέντες που αποβιβάζονταν στη Ραφήνα καταγράφονταν στο Λιμεναρχείο και πως τα ονόματα των δύο κοριτσιών δεν βρίσκονται στην λίστα.

    Ο καπετάνιος του αλιευτικού που μετέφερε κόσμο που κινδύνευε (ανάμεσά τους και τα δυο κορίτσια) υπήρξε πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση, αφού μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε πως την νύχτα της καταστροφής διέσωσε τρεις γυναίκες και έπειτα ανέβηκαν στο πλοίο του τέσσερα παιδιά.

    Ο καπετάνιος ανέφερε πως «η τρίτη γυναίκα φώναζε συνεχώς τα “παιδιά μου, τα παιδιά μου” και μετά στο πλοίο επιβιβάστηκαν ακόμη τέσσερα κορίτσια», ενώ σημείωσε πως, παρόλο που είχε το μυαλό του στο να σώσει όσο πιο πολλούς μπορεί, όταν η βάρκα έφυγε από την ακτή, ο ίδιος ρώτησε τους συναδέλφους του για τα δύο κορίτσια το πλήρωμα του πλοίου.

    «Ρώτησα τους συναδέλφους μου αν αυτά τα κορίτσια ήταν της γυναίκας που κάθονταν δίπλα τους και μου απάντησαν ναι. Είχαν την εντύπωση πως συνοδεύονταν», ανέφερε, ενώ τόνισε πως τα δυο κορίτσια ήταν ψύχραιμα.

    Το σημαντικότερο, όμως, στοιχείο που έδωσε ο καπετάνιος ήταν πως όταν έφτασαν και πάλι στην ακτή είδε τα δύο κορίτσια να φεύγουν με την άλλη οικογένεια και, συγκεκριμένα, μαζί με τα άλλα δύο κορίτσια που βρίσκονταν στο πλοίο και τον πατέρα τους.



    ΣΧΟΛΙΑ