• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Καιρός: Ποιες περιοχές θα πλήξει αύριο η κακοκαιρία


    Βροχές και καταιγίδες αναμένονται αύριο, Τρίτη να πλήξουν κατά τόπους περιοχές αφήνοντας πίσω για λίγο το καλοκαιρινό κλίμα που είχαμε συνηθίσει από τα τέλη Απρίλη. Το Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα πληγούν από βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και τα βόρεια κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

    Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές θα σημειωθούν την Τρίτη αρχικά στην κεντρική Μακεδονία και σταδιακά στις υπόλοιπες περιοχές. Τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν και αναμένονται καταιγίδες τοπικά ισχυρές στη Μακεδονία. Το βρλαδυ, τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

    Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως και 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία το θερμόμετρο θα δείξει 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Οι καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο θα επικρατήσουν από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρό το θερμόμετρο θα δείξει 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Αρχικά λίγες νεφώσεις θα παρουσιαστούν κατά τόπους αυξημένες στα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές στα βόρεια. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ,

    Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

    Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση θα σημειωθεό αύριο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς να κάνουν την εμφάνισή τους σποραδικοί όμβροι στα όρεινά της Κρήτης.

    Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

    Αρχικά νεφώσεις τοπικά αυξημένες θα σημειωθούν στα νότια, όπου θα ακολουθήσουν τοπικές βροχές. Βαθμιαία βελτίωση θα συμβεί από το μεσημέρι.

    Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια μέχρι 5.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.

    ΑΤΤΙΚΗ 

    Λίγες νεφώσεις εμφανίζονται που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια καθώς και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση επέρχεται από το βράδυ.

    Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων θα παρατηρηθεί από το βράδυ.

    Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λευκάδα: Κλειστά τα σχολεία στη Βασιλική μετά τη χθεσινή θεομηνία – Πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρεμιέρα σήμερα για το Game of Love – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Το πρώτο μήνυμα του Δώρου μετά από την αποχώρησή του με την Αθηνά (video)



    ΣΧΟΛΙΑ