• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Η σπαρακτική έκκληση του πατέρα της 21χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο

    • NewsRoom


    Σπαρακτική έκκληση σε όσα κορίτσια υπέστησαν βιασμούς ή παρόμοιους βασανισμούς και σε όσους γνωρίζουν περισσότερες πληροφορίες για τα κυκλώματα που δρουν στο νησί απευθύνει ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο.

    «Πιθανόν να βίαζαν και να εκβίαζαν. Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα, άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ιδίους βασανισμούς και απόπειρες, πρέπει να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή ώστε η κοινωνία της Ρόδου, που μας συμπαραστέκεται, να πει ότι ‘’εμείς οι Ροδίτες είμαστε προστάτες των παιδιών που τα στέλνουν στον τόπο μας να σπουδάσουν’’» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

    Και συμπλήρωσε:  «Τα παιδάκια μας τα μεγαλώνουμε με αξίες κι αν μπουν στο μάτι τέτοιων αετονύχηδων και μετά ντρέπονται να μιλήσουν. Να μιλήσουν στους γονείς τους». Μάλιστα, ανέφερε πως  ο δήμαρχος Ρόδου στο στεφάνι για την κηδεία της Ελένης είχε γράψει «συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να σε προστατέψουμε. Ένας γονιός».

    Αναφορικά με τις πληροφορίες που θέλουν και τρίτο άτομο να εμπλέκεται στην υπόθεση υποστήριξε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις τοπικές αρχές τη Ρόδου. «Κάνουν το καθήκον τους, τούς αξίζουν συγχαρητήρια, τούς έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι και στη συνέχεια θα κάνουν το καλύτερο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκαριστική αποκάλυψη: Η 21χρονη φοιτήτρια από τη Ρόδο είχε βιασθεί στο παρελθόν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Έγκλημα στη Ρόδο: Νέα δεδομένα στην άγρια δολοφονία – Εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έγκλημα στη Ρόδο: Σοκαριστική αποκάλυψη από τον πατέρα της 21χρονης – Στο νησί δρουν «κυκλώματα βιαστών και εκβιαστών»



    ΣΧΟΛΙΑ