• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Οι επόμενες κινήσεις από τους … τέως καναλάρχες

    • Αθηνά Λαρδή


    Η αγωνία για τους επίδοξους καναλάρχες έφθασε στο τέλος της. Με τις ανακοινώσεις του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσου, έπεσε η αυλαία της σκληρής μάχης της δημοπρασίας για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, που διήρκησε 66 ώρες. Θριαμβευτές της διαδικασίας και κάτοχοι των πολυπόθητων αδειών αναδείχθηκαν οι κύριοι Αλαφούζος με 43 εκ , Καλογρίτσας με 52 εκ , Κυριακού με 76 και Μαρινάκης με 74 εκατ.

    Γιάννης Αλαφούζος – ΣΚΑΙ

    alafouzos

    Ανακούφιση στο επιτελείο του ΣΚΑΙ, μετά την κατοχύρωση της πολυπόθητης άδειας. Ο Κώστας Κιμπουρόπουλος, που εκπροσωπούσε το κανάλι του Φαλήρου, έπαιξε σκληρά και κατοχύρωσε μια από τις τέσσερις πολυπόθητες άδειες. Μάλιστα, όπως έγραφε τις προηγούμενες μέρες το mononews, η τελευταία φράση που φέρεται να είπε ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ κ. Γιάννης Αλαφούζος στον Κώστα Κιμπουρόπουλο, πριν φύγει για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, ήταν «Κώστα μην γυρίσεις πίσω χωρίς την άδεια». 

    Βαρδής Βαρδινογιάννης – Star

    Βαρδής Βαρδινογιάννης, επιχειρηματίας

    Εκτός των τηλεοπτικών αδειών έμεινε, το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού. Τα χρήματα που έδωσε η εταιρία ήταν 13 εκ ευρώ . Η έτερη εταιρία του ομίλου ο Ανεξάρτητος Πάροχος έδωσε περίπου 18 εκ ευρώ. Όμως εκτιμάται ότι το STAR  θα συνεχίσει τις δικαστικές διαμάχες εναντίον του Χρήστου Καλογρίτσα, ο οποίος ήδη έλαβε άδεια.

    Θοδωρής Κυριακού – ANT1

    kuriakou

    Ήρεμη δύναμη, καθώς ήταν ο επιχειρηματίας που ακούστηκε λιγότερο στις ημέρες που προηγήθηκαν της δημοπρασίας, ο Θοδωρής Κυριακού απέδειξε ότι κρατά γερά τα ηνία του Ομίλου ΑΝΤ1. Με συγκρατημένες κινήσεις κατόρθωσε να κατοχυρώσει μια από τις τέσσερις άδειες. Μάλιστα φάνηκε ότι τις τελευταίες ημέρες μπλόφαρε καθώς έλεγε σε φίλους του ότι δεν θα δώσει πάνω από 4, 5 εκ ευρώ.

    Δημήτρης Κοντομηνάς – Alpha 

    kontominas

    Οι φήμες για συμμαχίες, ενιαία μέτωπα και κρυφά χαρτιά δεν επιβεβαιώθηκε και ο Alpha έμεινε εκτός τηλεοπτικών αδειών. Η ένταση των τελευταίων ημερών αποτυπώθηκε στον καυγά Μαντζουράνη – Βερύκιου, ενός από τα σημαίνοντα στελέχη του Ομίλου Alpha.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/ti-tha-kanoun-kanalarches-pou-den-piran-adia/70737



    ΣΧΟΛΙΑ