ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επανεκλογή με οριακή πλειοψηφία για τον πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου Γεώργιο Ρούσκα, ο οποίος μείωσε την εκλογική του δύναμη κατά μια έδρα, αλλά πλειοψήφησε λαμβάνοντας συνολικά 7 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, έναντι 6 της μειοψηφίας.
Συνολικά ψήφισαν 1.161 συμβολαιογράφοι από τους περίπου 1.400, ενώ τα λευκά ανήλθαν στα 130.
Ειδικότερα, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου εξελέγησαν οι Ελένη Κοντογιώργου, Ευτυχία Καραστάθη, Θεόδωρος Χαλκίδης, Νικόλαος Παπαθέου, Θανάσης Δράγιος και για πρώτη φορά ο Μηνάς Σεφεριάδης από το ψηφοδέλτιο του επανεκλεγέντος προέδρου και από τη μειοψηφία οι: Ευαγγελία Σταμέλου, Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος, Χριστίνα Μάνδρου, Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου, Ελένη Τσερτσιγιάννη και Αργυρώ Σεργάκη.
Σημειώνεται ότι το ένα τρίτο των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγονται για πρώτη φορά, όπως οι: Χριστίνα Μάνδρου, Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου, Αργυρώ Σεργάκη και Μηνάς Σεφεριάδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα απειλητική επιστολή στον Νίκο Σακελλαρίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι τράπεζες πιάνουν το στόχο για 18.000 πλειστηριασμούς το 2018
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επίθεση του «Ρουβίκωνα» σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το έργο ύψους €7,67 εκατ. για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού
- Συναγερμός στο Ελευθέριος Βενιζέλος: Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου τύπου Airbus
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στα €5,9 δισ. η συνεισφορά του ομίλου στο ΑΕΠ της Ελλάδας το 2024
- NBG Securities για Cenergy Holdings: Οι εντυπωσιακές επιδόσεις α΄ τριμήνου οδηγούν στα €13,50 την τιμή στόχο
