ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απέδρασαν τα ξημερώματα έξι αλλοδαποί που ήταν κρατούμενοι στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, στην οδό Πέτρου Ράλλη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι αλλοδαποί καταγωγής από την Αλγερία, το Μαρόκο και τη Συρία, απέδρασαν, με άγνωστο έως τώρα τρόπο, στις 05:30, από τα κρατητήρια που βρίσκονται στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη ο ένας.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων πέντε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νίκος Μανιαδάκης: Σήμερα ενώπιον των δικαστών – «Όχι» δύο εισαγγελέων για τις προσφυγές του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Ικανοποίηση για τη δήλωση Μέρκελ πως δεν μπορεί να επιρρεάσει τον Μητσοτάκη στο ονοματολογικό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΜΚΟ μήνυσε τον Πάνο Καμμένο για το «νυφούλα» στον Γιώργο Αμυρά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Διεθνείς οικονομικοί οργανισμοί προειδοποιούν για κίνδυνο έλλειψης καυσίμων το καλοκαίρι αν μείνει κλειστό το Ορμούζ
- Wall Street: Με νέα ρεκόρ και τον Dow Jones στις 51.000 μονάδες ολοκληρώθηκε ο εκρηκτικός Μάιος
- SpaceX: Εξασφάλισε συμβόλαιο 4 δισ. δολαρίων για τους δορυφόρους την αμυντικής ασπίδας Golden Dome
- ΗΠΑ: Δικαστήριο διέταξε να αφαιρεθεί το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ από το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Κένεντι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.