• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Δεν μετανιώνω που τη σκότωσα -Μου έριχνε φάρμακα στο φαγητό

    ανθρώπινα οστά


    Σοκάρει η ψυχρή και ατάραχη ομολογία του 38χρονου, που σκότωσε με 38 μαχαιριές τη μητέρα του, στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη. «Μου έριχνε φάρμακα στο φαγητό. Δεν μετανιώνω που τη σκότωσα» είπε χαρακτηριστικά ο δράστης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, ωστόσο δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ σε  ψυχιατρική κλινική. «Η γυναίκα είχε καταλήξει ήδη μετά τα 2-3 πρώτα χτυπήματα. Στη συνέχεια, ο 38χρονος πήρε τα μαχαίρια με τα οποία έσφαξε τη μητέρα του, το έπλυνε και συνέχισε κανονικά τη ζωή του. Όπως είπε, μαγείρευε και βγήκε έξω για πίτσα», ανέφεραν αξιωματικοί της ασφάλειας στον «Ελεύθερο Τύπο».

    Η ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης όταν ένοικοι της πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11, ενημέρωσαν την αστυνομία για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα όπου διέμεναν η άτυχη γυναίκα με τον γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

    Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι, επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη, κάλεσαν κλειδαρά. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν νεκρή την 64χρονη και δίπλα της τον γιο της ο οποίος δεν αντέδρασε όταν είδε τους αστυνομικούς. «Εγώ την σκότωσα, πριν από τρεις ημέρες», τους είπε απλώς. Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατριχιαστικό θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: 38χρονος σκότωσε την 64χρονη μητέρα του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Από πολλαπλές μαχαιριές πέθανε η άτυχη 64χρονη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον εφοπλιστή Γιάννη Κούστα: “Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγο του μπροστά στο ανήλικο παιδί του”



    ΣΧΟΛΙΑ