• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Έχεις πολλούς followers στα social media; Δες πως μπορείς να βγάλεις και χρήματα


    Στην σημερινή εποχή, είτε επαγγελματίες είτε όχι, όλοι είμαστε ενεργοί όσον αφορά τα social media. Οι περισσότεροι είμαστε ενεργοί χρήστες τους, καθώς έχουμε προσωπικούς λογαριασμούς στα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα, όπως Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram.

    Το πιθανότερο μάλιστα είναι πως η χρήση που κάνουμε σε αυτά είναι παρόμοια με αυτή που κάνουν οι υπεύθυνοι marketing μιας ιστοσελίδας. Ένα απλό post μας λοιπόν στα social media μπορεί να εξελιχθεί σε μια άκρως εμπορική κίνηση.

    social media

    Βέβαια, το να μετατρέψεις τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα σε μια επικερδή επιχείρηση θέλει πολλές προσπάθειες οι οποίες θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Για τον λόγο αυτό εμείς θα σας παρουσιάσουμε 6 στρατηγικές που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να επιτύχετε τον στόχο σας.

    Ωστόσο, ένας πολύ σημαντικός κανόνας που πρέπει πάντα να θυμάστε είναι πως δεν μπορούν όλες οι ιδέες να μετατραπούν σε επιχειρήσεις. Εάν δεν προσφέρετε στο κοινό ένα πολύτιμο αγαθό τότε δεν πρόκειται ποτέ να σας μείνουν πιστοί.

    social media

    1. Αφήστε το στίγμα σας μέσω ενός personal brand.

    Το να αφήσετε το στίγμα σας μέσω των προσωπικών σας επιλογών είναι πολύ σημαντικό, ειδικότερα σε έναν τομέα που η αλληλεπίδραση μεταξύ χρηστών θεωρείται ζωτικής σημασίας. Με την τακτική αυτή η απόκτηση ενός πιστού κοινού είναι σίγουρα δεδομένη.

    2. Εξελιχτείτε στον τομέα της εξειδίκευσης.

    Μόνο μέσω της εξειδίκευσης μπορείτε να καταφέρετε “θαύματα”. Η απουσία κάποιας συγκεκριμένης θεματολογίας και ιδέας οδηγεί στην έλλειψη εμπιστοσύνης από το κοινό και επομένως στην τελική τους απομάκρυνση.

    3. Χτίστε ουσιώδεις σχέσεις με τους ειδικούς της βιομηχανίας.

    Το κλειδί της επιτυχίας έγκειται στην εύρεση των κατάλληλων ανθρώπων που “ξέρουν την δουλειά”. Όταν τους αναγνωρίσετε, μπορείτε να τους συμβουλευτείτε για τις σωστές τακτικές που θα σας βοηθήσουν στην προώθηση του έργου σας.

    4. Να δημοσιεύετε την δουλειά σας.

    Η δημοσίευση του έργου σας, ειδικότερα από εξωτερικές πηγές, είναι ίσως ένας από τους σημαντικότερους στόχους που πρέπει να κατακτήσετε. Τα διάφορα links που μπορείτε να προσθέσετε μέσα στο δικό σας site μπορούν να “εκτοξεύσουν” την δουλειά σας.

    social media

    5. Προωθήστε το έργο σας σε όλα τα δίκτυα.

    Ο σημαντικότερος κανόνας όλων βέβαια, είναι η σωστή προώθηση του έργου σας σε όλα τα media. Αυτό σημαίνει ότι η αλληλεπίδραση που θα έχετε στον κόσμο των social media είναι αυτή που θα καθορίσει και την εξέλιξη του έργου σας. Ακόμη μην ξεχνάτε να επεκτείνεστε και σε μεγαλύτερη μερίδα κοινού, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την προώθηση και αναγνώριση του έργου σας.

    Φυσικά το να χτίσεις μια επιχείρηση δεν αποτελεί πάντα εύκολη υπόθεση, παρόλα αυτά είναι καλό να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/goldman-sachs-iremiste-brexit-den-ine-lehman-brothers/55599



    ΣΧΟΛΙΑ