ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας από νωρίς σήμερα το πρωί, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων σε τρόλεϊ και λεωφορεία δυσχεραίνοντας την κίνηση και επιβαρύνοντας το επιβατικό κοινό που πρέπει να βρει τρόπο για να μετακινηθεί.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα γνωστά σημεία που ανακύπτουν προβλήματα, όταν δεν κυκλοφορούν τα Μέσα Μεταφοράς, δηλαδή Συγγρού στην άνοδο από το ύψος της Νέας Σμύρνης, στην άνοδο της εθνικής οδού, σε κάποια σημεία της παραλιακής στον Αλιμο, στη Βουλιαγμένης, στην Ηλιουπόλεως και φυσικά στο κέντρο της Αθήνας, την Βασιλέως Κωνσταντίνου μετά το Παναθηναϊκό Στάδιο και μέχρι το Χίλτον και σε κάποια τμήματα της Βασιλίσσης Σοφίας. Κίνηση υπάρχει και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στη λεωφόρο Κατεχάκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα η Αθήνα – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αίθριος ο καιρός σήμερα – Στα ύψη η θερμοκρασία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελλάδα στην ψηφιακή εποχή – Τι δείχνει νέα έρευνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μινέρβα: Αύξηση τζίρου 1,2% το 2024 – Στα €2,57 εκατ. τα EBITDA
- Κομισιόν: Επενδύει το ποσό ρεκόρ των 910 εκατ. στην αμυντική καινοτομία της ΕΕ
- Χρηματιστήριο: Δεν ήταν αρκετό το +2,12% της Coca Cola, πάνω από 2% η πτώση σε τράπεζες, Metlen, ΔΕΗ, Motor Oil, ΑΔΜΗΕ, παρά το sell off με κέρδη ο Απρίλιος
- Χάρης Σαχίνης: Απαραίτητο να εφαρμοστεί το ρυθμιστικό πλαίσιο για την τιμολόγηση νερού, για να προχωρήσει το αναγκαίο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΥΔΑΠ
