• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Από που ξεκίνησαν οι φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική – Ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού;


    Αποτέλεσμα εμπρησμού ήταν οι φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική σύμφωνα με τους Δημήτρη Τζανακόπουλο και Νίκο Τόσκα.

    «Υπάρχουν στοιχεία σοβαρά που δείχνουν εγκληματική ενέργεια για την έναρξη των πυρκαγιών, δεν ξέρω τη στόχευση. Υπάρχουν όχι απλά ενδείξεις αλλά στοιχεία σοβαρά που δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, στο αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής δεν πρέπει να πούμε τίποτα παραπάνω» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη.

    Οι εικόνες από το δορυφόρο
    Οι εικόνες από δορυφόρο

    Οι εστίες της φωτιάς

    Στις παραπάνω εικόνες από δορυφόρο, έχουν καταγραφεί τα τρία αρχικά σημεία εστιών φωτιάς στις περιοχές Κινέτας, Ανατολικής Αττικής και Ζεμενού Κορινθίας.

    Οι εστίες της Ανατολική Αττική:

    Οι φωτιές στην Ανατολική Αττική που προκάλεσαν τον όλεθροΣτην Ανατολική Αττική εμφανίζονται θερμικά σημεία εστιών πυρκαγιάς. Επικρατούσαν άνεμοι πολύ θυελλώδεις  που έφταναν τα 120 χιλιόμετρα την ώρα.  Αποτέλεσμα ήταν η πυρκαγιά να επεκταθεί μέχρι την παραλία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τόσκας για τις πυρκαγιές: Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία που δείχνουν εγκληματική ενέργεια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με μια συνέντευξη-φιάσκο η κυβέρνηση και οι Αρχές δήλωσαν «αθώες» για την τραγωδία της Ανατολικής Αττικής χωρίς ούτε μια συγγνώμη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκάρει δήλωση ιατροδικαστή: «Οι περισσότεροι στο Μάτι κάηκαν ζωντανοί»!



    ΣΧΟΛΙΑ