• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αυτό είναι το supercar των 500.000 ευρώ που ξεπουλάει πιο γρήγορα από ποτέ(φωτο+ video)

    • NewsRoom


    H MacLaren 675LT Spider είναι το νέο supercar που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πωλήσεων λίγες εβδομάδες αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε την παραγωγή του περασμένο Δεκέμβριο και αρκετούς μήνες πριν γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό. Σε πρώτη φάση η εταιρεία κατασκεύασε μόλις 500 αυτοκίνητα αυτού του μοντέλου. Αποτέλεσμα; Οι πελάτες της απογοητεύτηκαν όχι επειδή δεν τους άρεσε κάποιο χαρακτηριστικό του supercar, αλλά πολύ απλά επειδή δεν πρόλαβαν να το αγοράσουν! Έτσι η εταιρεία Working, αγγλικής προέλευσης, δίνει στους αγοραστές 25 αυτοκίνητα περιορισμένης έκδοσης, MSO Carbon Edition 675LT Spider.

    McLaren

    McLaren1Παρά το γεγονός ότι η 675LT Spider είναι σχεδιασμένη με διάφορα εξαρτήματα από άνθρακα, η MSO έχει 40% περισσότερα στοιχεία από ανθρακονήματα. Τα ανθρακονήματα είναι γνωστά για την απίστευτη αντοχή τους και το ελάχιστο βάρος τους, έτσι επιλέγονται κατά κόρον από τους δημιουργούς αυτοκινήτων. Η εταιρεία που δημιούργησε την MacLaren είναι εκείνη που χρησιμοποίησε πρώτη το υλικό των ανθρακονημάτων. Στο παρελθόν η εταιρεία έχει σημειώσει μεγάλες νίκες στην F1.

    McLaren 675LT Spider2mclaren_675lt_spider8
    Στην πραγματικότητα η καθεμία MacLaren έχει ένα πλαίσιο από ανθρακονήματα. Σε σχέση με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, το νέο μοντέλο Carbon κινείται με έναν twin-turbo, V8 κινητήρα, 666 ίππων και 3,8 λίτρων. Σύμφωνα με την McLaren, η 675LT Spider είναι πολύ καλή για ένα σπριντ 0-62 mph σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 203 mph. Ο κινητήρας έχει μια εντελώς νέα εξάτμιση από τιτάνιο. Οι λίγοι τυχεροί που κατάφεραν να πάρουν ένα από αυτά τα McLarens, έχουν μια εντυπωσιακή μηχανή στα χέρια τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/i-petreleoparagogos-norvigia-katargi-ola-ta-aftokinita-me-kafsimo-venzini-i-diesel/51736



    ΣΧΟΛΙΑ