• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αυτό είναι το πιο γρήγορο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο παραγωγής που τα βάζει στα ίσια με Ferrari και Porche (pics+video)

    • NewsRoom

    Tesla. Το μοντέλο S


    Το πιο γρήγορο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο παραγωγής είναι εδώ και προκαλεί “θηρία” στο κόσμο των supercars όπως η Ferrari και η Porche. Το Model S της Tesla χρειάζεται μόλις 2,8 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ. H αμερικανική εταιρεία παρουσίασε το αυτοκίνητο-αστραπή, το οποίο εφοδιάζεται με μπαταρία χωρητικότητας 100kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία 613 χιλιομέτρων και είναι η μεγαλύτερη από οποιοδήποτε ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

    TESLA MODEL 23

    Με χρόνο επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα, το ηλεκτροκίνητο μοντέλο καταφέρνει να υπολείπεται ως προς αυτήν την παράμετρο μόνο σε σχέση με supercars, όπως η Ferrari LaFerrari και η Porsche 918 Spyder. Οπως επισημαίνει και ο CEO της Tesla, Elon Musk, η συγκεκριμένη έκδοση του Model S μπορεί να μην είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο σε απόλυτες τιμές, ωστόσο σίγουρα είναι το πιο προσιτό και ευρείας παραγωγής σε σχέση με τα γνωστά supercars.

    TESLA 1

    Σε ο,τι αφορά τις υπόλοιπες προδιαγραφές της νέας έκδοσης του Model S, P100D όπως και όλη η υπόλοιπη γκάμα μοντέλων της Tesla είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητη και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με τετρακίνηση και στη διάταξη με τους δύο ηλεκτροκινητήρες και το σπορ πρόγραμμα Ludicrous. Εκτός από τον καταιγιστικό χρόνο επιτάχυνσης του, το S P100D υπόσχεται ηλεκτρική επιπλέον ηλεκτρική αυτονομία 613 χλμ.

    2016-tesla-model-s

    Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του εναρμονίζονται με τις αλλαγές που προσφάτως εισήγαγε η Tesla για όλη την γκάμα του Model S η ανανέωση του οποίου απλοποίησε τη διάρθρωση της γκάμας καθιστώντας παράλληλα πιο προσιτή την απόκτησή του με την εισαγωγή μια νέας βασικής έκδοσης.

    Εκτός από την νέα έκδοση του Model S η υψηλότερης απόδοσης μπαταρία των 100 kWh θα είναι διαθέσιμη και για το SUV της Tesla Model X το οποίο στην αντίστοιχη νέα έκδοση υπόσχεται επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα και ηλεκτρική αυτονομία 542 χλμ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/volvo-schediazi-aftokinita-pou-tha-apsifoun-ton-thanato/20069

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/i-ferrari-kataskevase-ena-monadiko-aftokinito-gia-plousious-pelates/50552



    ΣΧΟΛΙΑ