• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αυτοί είναι οι δραπέτες από το ΑΤ Αργυρούπολης

    ανθρώπινα οστά


    Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες πέντε ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια σε περιοχές της Αττικής. Όλοι οι κατηγορούμενοι είναι υπήκοοι Αλβανίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Αστυνομία.

    Η σπείρα εξαρθρώθηκε στις 13 Ιουνίου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για τουλάχιστον 72 διαρρήξεις κατοικιών με λεία άνω των 400.000 ευρώ.

    Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες απέδρασαν από το Αστυνομικό Τμήμα της Αργυρούπολης την Τρίτη και έκτοτε αναζητούνται. Οι δράστες κατάφεραν να αποδράσουν κόβοντας τα κάγκελα του κελιού τους, το οποίο έβλεπε σε ακάλυπτο και χρησιμοποίησαν την υδρορροή.

    Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

    1. (επ) DEDOLLI ( o ν) MARJUS του ASTIR και της GULLETA , γεν. 8-9-1987 στην Αλβανία

    2. (επ) VRUSHAJ ( o ν) GERTIAN του ALEKO και της DALLANDYSHE , γεν. 5-5-1994 στην Αλβανία

    3. (επ) ΓΚΙΚΟΥΛΗ ( o ν) ΛΑΣΚΕ του Χρηστάκη και της Βιολίτσα, γεν. 11-7-1991 στην Αλβανία

    4. (επ) MAHMUTAJ ( o ν) PANAJOT του IRFAM και της LINDITA , γεν. 25-5-2001 στην Αλβανία

    5. (επ) HARIZI ή TAHIRI ( o ν) RADJON ή ENDRIT ή HAZBI του BAME ή PELLUMB και της FATBARDHA ή MIMOZA , γεν. 22-3-1984 στην Αλβανία

    Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, χρονικής διάρκειας μέχρι την 19-12-2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στην διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.



    ΣΧΟΛΙΑ