• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΑΑΔΕ: Ανακάλυψε χρυσό και μετρητά στο Τελωνείο Κήπων

    • NewsRoom


    Μέσα στο διάστημα δύο ημερών σημειώθηκαν δύο βαρύτατες παραβάσεις στο Τελωνείο Κήπων πληροφορεί σχετική ανακοίνωση της ΑΑΔΕ. Τούρκος και Έλληνας οι παραβάτες οι οποίοι επιδίωξαν να μεταφέρουν λαθραία άξια ποσότητα κοσμημάτων και χρημάτων για τα οποία φυσικά επήλθε και το ανάλογο πρόστιμο.

    Την Τρίτη, οι ελεγκτές του Τμήματος Δίωξης Λαθρεμπορίου του Τελωνείου Κήπων σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε Τούρκο υπήκοο που επέβαινε σε λεωφορείο του δρομολογίου Αθήνα-Κωνσταντινούπολη, ανακάλυψαν επιμελώς κρυμμένα στις αποσκευές του 503 γραμμάρια χρυσών κοσμημάτων 14 καρατίων και 244 γραμμάρια φύλλων ακατέργαστου χρυσού 24 καρατίων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ. Για την παράβαση αυτή εισπράχθηκε πρόστιμο ύψους 11.600 ευρώ από τον εγκληματία.

    Την Τετάρτη δε, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν ξανά οι υπάλληλοι του Τελωνείου Κήπων σε Ι.Χ. αυτοκίνητο Έλληνα υπηκόου που προερχόταν από την Τουρκία, ανακάλυψαν στις αποσκευές του το ποσό των 200.000 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα, για τα οποία δεν υπέβαλε ως όφειλε Δήλωση Ρευστών Διαθεσίμων. Το πρόστιμο που αναλογεί στην παράβαση του συγκεκριμένου ανέρχεται στα 51.200 ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δεύτερο «χτύπημα» για τον Λάκη Γαβαλά-Η τράπεζα πήρε και το σπίτι του στο Κολωνάκι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τζετ σκι, δημοφιλής τρόπος διαφυγής για πλούσιους πρόσφυγες και μετανάστες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φορολοταρία Μαρτίου: Δείτε με ένα κλικ αν έχετε κερδίσει τα 1.000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ