• NewsRoomNewsRoom

    Μέσα σε μια μοναδικής ομορφιάς έκταση 300 στρεμμάτων, στην άκρη του Εθνικού Δρυμού του Σουνίου, με το μεγάλο γεωλογικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, συναντά κανείς έναν πραγματικό παράδεισο να αγναντεύει τον επιβλητικό και γνωστό στα πέρατα του κόσμου Ναό του Ποσειδώνα: το Grecotel Cape Sounio.

    Από εδώ ξεκινά το Αιγαίο πέλαγος. Από έναν τόπο μαγικό, με θάλασσα κρυστάλλινη και ήσυχα νερά, ιδανικά και για τα παιδιά. Στην ακτή άμμος, βότσαλα και πετρώματα σχιστολιθικά εναλλάσσονται διαμορφώνοντας ένα τοπίο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που διεγείρει τις αισθήσεις με τα ερεθίσματα που προσφέρει. Το κολύμπι προς το ακρωτήρι ή το νησάκι απέναντι ασυναγώνιστο και αναζωογονητικό, ενώ κάθε βράδυ η εικόνα της θάλασσας αλλάζει, με τα σκάφη και τα βαρκάκια που δένουν αρόδο να φέγγουν σαν φαναράκια στην επιφάνειά της, προσθέτοντας τη δική τους πινελιά στην απαράμμιλη ομορφιά του τόπου.

    Έξω, η φύτευση ήπια… Με νησίδες αγριάδας, σχοίνα και δάφνες, χλωρίδα αναπόσπαστα συνδεδεμένη με την ιστορία και το χαρακτήρα της περιοχής. Στη θάλασσα δε φτάνεις περπατώντας τα τούνελ, παλιές κοίτες από ρυάκια που ενισχύουν την αίσθηση εκδρομής….

    Απόδραση στην ομορφιά, στη φύση, στην εξοχή, μιαν ανάσα από την Αθήνα. Και, επιπλέον, με όλες τις ανέσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς και, πάνω από όλα, απόλυτη ασφάλεια.

    Grecotel Cape Sounio

    Τα μπάνγκαλoους, τα οικογενειακά δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν βεράντα, κήπο ή πέτρινο μπαλκόνι, συνδυάζοντας καλαισθησία, άνεση, γαλήνιο περιβάλλον, εικόνες μοναδικής ομορφιάς. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι εδώ νιώθεις τη φροντίδα και τη ζεστασιά της φιλοξενίας από την πρώτη στιγμή, με το self-care box, τα καλούδια, το νερό και τα αναψυκτικά για καλωσόρισμα που σε περιμένουν σε κάθε δωμάτιο – προσφορά της Grecotel.

    Και όλα αυτά εύκολα και γρήγορα, αφού μπορείτε να οδηγήσετε με το αυτοκίνητο σας αρκετά κοντά. Δίχως check in στη ρεσεψιόν και με ευκολία για τις αποσκευές σας. Με τη δική σας ομπρέλα στη θάλασσα, στη μεγάλη παραλία, είτε στην άμμο είτε στο γκαζόν.

    Η επιλογή βίλλας είναι πραγματικά ιδανική για την οικογένεια, αφού κάθε βίλλα έχει δικό της κήπο, πισίνα και χωριστό υπνοδωμάτιο για τα παιδιά. Δίχως χρέωση θα έχετε επίσης τη δική σας καμπάνα (gazebo) στη μικρή παραλία για ολοήμερη χαλάρωση στη θάλασσα. Και για φέτος, μπορείτε να φέρετε από το σπίτι ό,τι χρειάζεστε για να νιώθετε οικεία και ασφαλείς.

    Grecotel Cape Sounio, Pine Hill Villa

    Τι θα ήταν όμως το καλοκαίρι χωρίς τις γεύσεις του;

    Το Cape Sounio περιβάλλεται από βεράντες, λόντζιες, καλαμωτές και κήπους μυριστικούς. Ιδανικά για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει το φαγητό του σε ανοιχτό χώρο και σε απόσταση, όπως επιβάλλουν οι συνθήκες.

    Οι σεφ της Grecotel με τις μπριγκάτες τους δημιουργούν μενού γεμάτα φρεσκάδα και αναμνήσεις. Θα δοκιμάσετε αγαπημένες ελληνικές συνταγές αλλά και πιάτα κλασσικά, βραδιές με ψάρι, θαλασσινά, barbeque κρεατικών, με όλα τα συνοδευτικά και παιδικές επιλογές.

    Και αν κάθε καλή μέρα αρχίζει με ένα καλό πρωινό, εδώ είναι πραγματικά μοναδικό: καλαθάκι με ζεστά ψωμάκια, κρουασάν & γλυκά, μέλι & μαρμελάδες, παραδοσιακές πίτες, όλες τις παρασκευές αυγών που μπορείτε να φανταστείτε, γλυκιά κρέπα για τα παιδιά, αλλά και μπέικον, μανιτάρια, λουκάνικα, ντομάτες, πατάτες ρόστι και όλα αυτά που αγαπάμε στα πρωινά της Grecotel.

    Και βραδινό σε συνδυασμό service family style και επιλογή κυρίως πιάτου από τη σχάρα, τον φούρνο ή μαγειρευτό. Και επιδόρπιο παγωτίνια, φρούτα και εκλεκτά γλυκά.

    Grecotel Cape Sounio

    Χαρείτε, λοιπόν, πολύτιμες στιγμές με τα παιδιά σας… ασφαλώς παντού! Στο οικογενειακό τραπέζι, με τις γενναιόδωρες πιατέλες, τις νοστιμιές και τα ολόφρεσκα προϊόντα δημιουργήστε ζεστές αναμνήσεις για τα χειμωνιάτικα βράδια και θυμηθείτε τις πραγματικές αξίες της ζωής. Απλά, οικογενειακά, ήσυχα κι αγαπημένα και, προπαντός, με απόλυτη ασφάλεια και τη φροντίδα της Grecotel.

    Οι προσφορές για την οικογένεια, και όχι μόνο, είναι εκπληκτικές: Τα πακέτα διακοπών, από τα καλύτερα του καλοκαιριού, παρέχουν δωρεάν διαμονή, διατροφή και lunch box για το παιδί.

    Επιπλέον, κάθε δωμάτιο έχει τη δική του ομπρέλα στη θάλασσα, κάθε βίλλα τη δική της καμπάνα, ενώ τα πάντα φροντίζονται από απόσταση με ειδικά ωράρια, διαδρομές και μέτρα προστασίας. Το φαγητό σερβίρεται 100% υπαίθρια στις θαλασσινές βεράντες με ολόφρεσκα υλικά από τα μποστάνια και τις φάρμες, μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια και απόλυτη ασφάλεια. Όλα αυτά, και πολλά ακόμη μέτρα που έχει λάβει η Grecotel, διασφαλίζουν στον επισκέπτη ότι μπορεί να απολαύσει τις διακοπές του ήσυχος, χωρίς να φοβάται.

    Grecotel Cape Sounio

    Το Cape Sounio έχει ετοιμάσει για φέτος ειδικά πακέτα φιλοξενίας, θέλοντας να προσφέρει στους επισκέπτες της την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία. Στα πακέτα που προσφέρει το κατάλυμα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, νέες προνομιακές τιμές, δωρεάν διανυκτερεύσεις, δωρεάν ημιδιατροφή. Και με το πρωτόκολλο λειτουργίας Grecotel Stay Safe μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε απόλυτα ασφαλείς.

    Δείτε το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας και μάθετε περισσότερα για οικογενειακά πακέτα, ειδικές τιμές και long stay προσφορές στο capesounio.com