• sports

    Βραδιά Europa League με ΑΕΚ-Λέστερ και Γρανάδα-ΠΑΟΚ

    • NewsRoom


    Οι δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων προσφέρονται με 0% από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

    Μετά το Champions League σειρά παίρνει απόψε το Europa League με τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων. Πολλούς δυνατούς αγώνες περιλαμβάνει η σημερινή βραδιά. Ξεχωρίζουν οι δύο αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων.

    Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 19:55, στο ΟΑΚΑ, τη Λέστερ, με στόχο την πρώτη της επιτυχία στον έβδομο όμιλο. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 22:00, εκτός έδρας, την πρωτοπόρο του πέμπτου ομίλου Γρανάδα και θα προσπαθήσει να φύγει αήττητος από την Ισπανία.

    Οι δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League, ΑΕΚ-Λέστερ και Γρανάδα-ΠΑΟΚ προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

    Η προσφορά της ημέρας από το Pamestoixima.gr

    Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Pamestoixima.gr για όλα τα παιχνίδια του Europa League.

    Η προσφορά της ημέρας από το Pamestoixima.gr είναι για τρεις αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων, Μίλαν-Σπάρτα Πράγας, Σοσιεδάδ-Νάπολι και Ομόνοια-Αϊντχόφεν.

    Η τριάδα που προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση είναι με τα 2-3 γκολ στον αγώνα Μίλαν-Σπάρτα Πράγας, τα Over 1,5 γκολ της Νάπολι και τη νίκη της Αϊντχόφεν.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ