Ο 24χρονος play maker του Λαυρίου αναλύει τους αγώνες Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Ολυμπιακός-Μονακό
Η αγωνιστική δράση για τις ελληνικές ομάδες συνεχίζεται στην 8η αγωνιστική της Euroleague και η εκπομπή εβδομαδιαία ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον μπασκετμπολίστα του Λαυρίου Βασίλη Μουράτο.
Ο 24χρονος play maker αναλύει τον αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη δύσκολη, όπως την χαρακτηρίζει, έδρα του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι (Πέμπτη, 4/11, στις 19:00). «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα δείξει χαρακτήρα και με τις προσωπικότητες που έχει θα καταφέρει να κερδίσει».
Μίλησε επίσης για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό στο ΣΕΦ (Παρασκευή 5/11, στις 21:00) και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει ρυθμό και μπορούν να συνεχίζουν τις επιτυχίες.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.