• sports

    Under Armour HOVR MACHINA: Το παπούτσι που σε… προπονεί, έφτασε με νέους μοναδικούς χρωματισμούς!

    • NewsRoom


    Το νέο HOVR Machina απευθύνεται σε δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, που χρειάζονται κορυφαίες επιδόσεις και μαλακή αίσθηση κατά τη διάρκεια του τρεξίματός τους, ανεξαρτήτως της απόστασης που διανύουν.

    Τώρα με νέους χρωματισμούς, ετοιμαστείτε να απολαύσετε μοναδικές διαδρομές, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία HOVR™, που παρέχει υψηλή απορροφητικότητα κραδασμών για μεγαλύτερες αποστάσεις ή για speed tempo προπονήσεις.

    Οι περισσότεροι δρομείς είναι αναγκασμένοι να επιλέγουν ένα παπούτσι με υψηλή απορροφητικότητα κραδασμών για μεγαλύτερες αποστάσεις ή ένα αρκετά ελαφρύ αγωνιστικό παπούτσι, για speed tempo προπονήσεις. Η Under Armour εντόπισε αυτή την ανάγκη και δημιούργησε ένα παπούτσι που προσφέρει και τα δύο.

    Με σκοπό να βοηθήσει τους δρομείς να πετύχουν τους στόχους τους, πήρε την απόλυτη επιστροφή ενέργειας που προσφέρει η ξεχωριστή τεχνολογία UA HOVR™, την αύξησε περίπου κατά 20% από το αξιόπιστο HOVR™ Infinite και την άφησε «ελεύθερη», προσθέτοντας την τεχνολογία Propulsion Plate, που παρέχει τη μεγαλύτερη ώθηση και ταχύτητα, επιτρέποντας αποτελεσματικές και ομαλές κινήσεις.

    Ειδική σχεδίαση διαθέτει και το επάνω μέρος, κατασκευασμένο από ειδικό ύφασμα mesh, με οπές που προσφέρουν υψηλή διαπνοή και άνεση σε κάθε χιλιόμετρο.

    Τέλος, χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth™ στη σόλα του, όλα τα δεδομένα από κάθε τρέξιμο καταγράφονται και μεταφέρονται αυτόματα στην εφαρμογή MapMyRun™, βελτιστοποιώντας έτσι την εμπειρία του δρομέα, και παρέχοντάς υπηρεσίες Real Time Form-Coaching, με σκοπό την μείωση των τραυματισμών, αλλά και την σωστή καθοδήγηση για την επίτευξη των στόχων του.

    Γίνε ένας ολοκληρωμένος δρομέας με το νέο HOVR Machina, τον απόλυτο συνδυασμό παπουτσιού για μεγάλες αποστάσεις με αγωνιστικό χαρακτήρα.

    Product DNA

    -Διαθέτει ουδέτερο πάτημα για δρομείς που επιζητούν άνεση και υψηλή απορροφητικότητα κραδασμών

    -Τεχνολογία UA HOVR® δίνει την αίσθηση μηδενικής βαρύτητας, διατηρώντας τις δυνάμεις πρόσκρουσης ενώ ταυτόχρονα απορροφά τους κραδασμούς σε κάθε σου βήμα.

    -Τεχνολογία Propulsion Plate, παρέχει μεγαλύτερη ώθηση και εκρηκτικές ταχύτητες.

    -Συμπιεστικό ύφασμα Energy Web (διχτάκι) συγκρατεί τον UA HOVR® αφρό συμβάλλοντας στην επιστροφή ενέργειας αναλόγως της δύναμης που δέχεται.

    -Άνω μέρος από ειδικό ύφασμα mesh με οπές που προσφέρουν υψηλή διαπνοή και άνεση σε κάθε χιλιόμετρο.

    -Offset: 8mm

    -Βάρος: 281γραμ. (Άντρας)

    -Βάρος: 221γραμ. (Γυναίκα)

    Ανακάλυψε τώρα το νέο UA HOVR Machina σε ένα από τα UA Brand Houses!

    Βρες το κοντινότερο Brand House εδώ.



    ΣΧΟΛΙΑ