• sports

    Τρία φαβορί και ένα ντέρμπι στα προημιτελικά του Champions League

    • NewsRoom
    premier league - chelsea - city manchester


    Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για κάθε αγώνα

    Η προημιτελική φάση του Champions League ξεκινάει αυτή την εβδομάδα. Η Αγγλία και η Ισπανία έχουν από τρεις εκπροσώπους στη διοργάνωση, η Γερμανία και η Πορτογαλία από μία.

    Την Τρίτη (22:00) διεξάγονται οι αγώνες Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπενφίκα-Λίβερπουλ και την Τετάρτη (22:00) τα παιχνίδια Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ-Μπάγερν.

    Φαβορί στα πρώτα ματς είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ και η Μπάγερν.  Αμφίρροπος είναι ο αγώνας της Τσέλσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

    Θα επιβεβαιώσουν τον τίτλο τους τα φαβορί ή θα κάνουν την έκπληξη τα αουτσάιντερ;  Ποια ομάδα θα επικρατήσει στο ντέρμπι του Stamford Bridze; Τις απαντήσεις θα τις μάθουμε στο διήμερο του Champions League που ξεκινάει αύριο.

    Το Pamestoixima.gr προσφέρει για καθέναν από τους προημιτελικούς του Champions League περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές. Και τα τέσσερα παιχνίδια παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

    Το Golden 21 συνεχίζεται στο Pamestoixima.gr

    Το Pamestoixima.gr συνεχίζει να προσφέρει και το Golden 21, ένα παιχνίδι προβλέψεων στο οποίο δεν απαιτείται καμία συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.

    Με το Golden 21 οι παίκτες του Pamestoixima.gr προβλέπουν σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικούν έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική ή ακόμα και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ!*

    Από τη σελίδα του Pamestoixima.gr οι παίκτες επιλέγουν κάθε εβδομάδα 7 αγώνες, από το Champions League, το Europa League και τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, και κερδίζουν αν σημειωθούν στα παιχνίδια τους συνολικά 21 γκολ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

    Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 αγώνες μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το έπαθλο μοιράζεται ισόποσα.

    Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.

    Όσοι παίκτες χάσουν το Golden 21 για ένα γκολ διαφορά, δηλαδή στα παιχνίδια τους σημειωθούν 20 ή 22 γκολ, κερδίζουν από ένα δώρο.

    21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

    *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

    Διαβάστε επίσης:

    Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Γουστάβο Πογέτ στο ΟΠΑΠ Game Time



    ΣΧΟΛΙΑ