• PUMA

    sports

    Το PUMA Running Crew, μαζί με το Runner Magazine, σας προθερμαίνουν για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας!

    • NewsRoom

    Στις 10 Μαρτίου, η πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας έρχεται, και αν αποφασίσετε -ή έχετε ήδη αποφασίσει- να συμμετάσχετε, το PUMA Running Crew θα είναι στο πλευρό σας!

    Παρούσα σε κάθε σημαντικό sports event, η PUMA δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μεγάλο ραντεβού δρομέων. Σε συνεργασία με το Runner Magazine -το δημοφιλέστερο running media στη χώρα- η εταιρεία διοργανώνει μια σειρά προπονήσεων προετοιμασίας για τον αγώνα.

    Το running crew, το οποίο είχε δώσει το «παρών» με ανάλογη δράση και την περασμένη σεζόν για τον Κλασσικό Μαραθώνιο, σας προσφέρει κατάλληλη καθοδήγηση για νέα ρεκόρ στα 5 και 21 χιλιόμετρα της διοργάνωσης.

    Στις τέσσερις συνολικά προπονήσεις, θα παρευρίσκονται και οι καλύτεροι δρομείς της PUMA, όπως ο Παναγιώτης Καραΐσκος, ο Γιώργος Σταμούλης, η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη κ.ά. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να τρέξετε μαζί με τους ambassadors του brand, οι οποίοι θα δώσουν και χρήσιμα tips, τόσο για την προετοιμασία όσο και για τον ίδιο τον αγώνα.

    Επιπλέον, μέσω των αθλητών και των technology experts της PUMA, θα ενημερωθείτε για τα νέα δρομικά μοντέλα της εταιρείας -όπως τα Velocity Nitro 3, Fast-R Nitro Elite 3, κ.ά.- που μπορούν να απογειώσουν τις επιδόσεις τους σε νέα επίπεδα. Τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μοναδικά δώρα -όπως t-shirts και σάκους γυμναστηρίου- και παράλληλα να μπείτε σε διαγωνισμούς με έπαθλα δρομικά παπούτσια της PUMA.

    Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν τέσσερις διαδοχικές Τετάρτες -14/2, 21/2, 28/2 και 06/3- στο ΟΑΚΑ (προπονητικό κέντρο Polias Runners). Άτομα όλων των επιπέδων είναι ευπρόσδεκτα να συμμετέχουν και φυσικά όλα τα sessions είναι δωρεάν! Προετοιμαστείτε σωστά με την PUMA και το Runner Magazine και κερδίστε εμπειρία και γνώση.

    Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας σάς περιμένει!

    Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

    Διαβάστε επίσης:

    Πλατανιώτη μετά το χρυσό στο Παγκόσμιο: Πέρυσι σκεφτόμουν να σταματήσω, είναι μαγικό

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Νιώθω μεγάλη αγάπη προς την ΑΕΚ

    O Χάμιλτον στη Ferrari το 2025!