• sports

    Το αινιγματικό μήνυμα Αντετοκούνμπο: Κουράστηκα με την έλλειψη σεβασμού, έρχομαι

    • NewsRoom
    Γιάννης Αντετοκούνμπο

    Γιάννης Αντετοκούνμπο


    Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς στα playoff του NBA και την αποστομωτική απάντηση σε δημοσιογράφο περί αποτυχίας και επιτυχίας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε με ένα μυστηριώδες μήνυμα.

    Ο Greek Freak ανέβασε στο Twitter μια σκοτεινή φωτογραφία του, λουσμένος, όμως, με το πράσινο χρώμα της ομάδας του, στην οποία απεικονίζεται να φορά μια φανέλα των Μπακς και να κάθεται στον πάγκο, κοιτώντας συγκεντρωμένος μπροστά.

    «Κουράστηκα με την έλλειψη σεβασμού, έρχομαι» είναι το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία, ρίχνοντας το σήμα για όσα έρχονται στο μέλλον.

    Βέβαια, η ανάρτηση δεν άργησε να γίνει viral, με όλους να επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν το τι ακριβώς εννοούσε.

    Σημειώνεται ότι λίγο πριν έγινε γνωστή η απομάκρυνση του προπονητή, Μάικ Μπουντενχόλζερ από τους Μπακς, μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας με την ομάδα του Μιλγουόκι και την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

    Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τον «χρησμό» του Αντετοκούνμπο προκάλεσε η απουσία του από την καλύτερη αμυντική πεντάδα του ΝΒΑ στην οποία αντίθετα βρέθηκε ο συμπαίχτης του, Μπρουκ Λόπεζ.

    Άλλοι εκτιμούν ότι το μήνυμά του ήρθε λόγω του ότι δεν ανακηρύχθηκε MVP του NBA ο ίδιος, αλλά ο Τζοέλ Εμπίντ με τον Αντετοκούνμπο να αποτελεί την τρίτη επιλογή στη μονομαχία ανάμεσα στον Εμπίντ, τον Γιόκιτς και τον ίδιο.

    Το τρίτο και επικρατέστερο σενάριο λέει ότι το μήνυμα έχει να κάνει με την ερώτηση που προκάλεσε την «έκρηξή» του περί αποτυχίας μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τους Μαϊάμι Χιτ και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από όλους.

    Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:

    Δείτε το βίντεο που έγινε viral:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ